Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2021, 6:50
Čas čítania 0:57
Ema Stanovská

Zamestnanec CNN vraj „trénoval“ maloleté dievčatá, aby boli sexuálne submisívne. Hrozí mu doživotie

Zamestnanec CNN vraj „trénoval“ maloleté dievčatá, aby boli sexuálne submisívne. Hrozí mu doživotie
Zdroj: Flickr/CNN Center, Atlanta, Georgia/volně k užití
NEWS FBI SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ
Uložiť Uložené

John Griffin vyznával „životný štýl“, v ktorom sú ženy podriadené a menejcenné voči mužom.

V Connecticute zatkli zamestnanca spravodajského portálu CNN Johna Griffina za trojnásobný pokus o nalákanie maloletých dievčat na „nezákonnú sexuálnu aktivitu“.

Obvinený podľa CNN písal správy rodičom maloletých dcér a pokúšal sa ich presvedčiť, aby mohol ich dcéry „trénovať“, ako byť sexuálne submisívne. Obvinenia hovoria aj o incidente, pri ktorom vykonával „nezákonnú sexuálnu aktivitu“ s 9-ročným dievčaťom. 

Jednej žene vraj v júli zaplatil vyše 3 000 dolárov, aby priletela aj so svojou dcérou do Bostonu, kde ich vyzdvihol na letisku a odviezol do svojho domu. Maloletú vraj následne naviedol na sexuálnu činnosť.

BDSM dating, Fetish a Kink

Griffin mal podľa dostupných informácií platený profil na stránke „BDSM dating, Fetish a Kink“. V júli 2020 na stránku napísal, že hľadá „sexuálne submisívnu“ a „otvorenú“ ženu. V súkromných konverzáciách na viacerých online platformách údajne tvrdil, že vyznáva „životný štýl“, v ktorom sú ženy podriadené a menejcenné voči mužom.

44-ročný Griffin pracoval v CNN osem rokov. Hovorca portálu povedal, že obvinenia vníma ako „hlboko znepokojujúce“. Obvinený má dočasne pozastavený výkon činnosti. Prípad momentálne vyšetruje FBI. Ak bude Griffin uznaný za vinného, hrozí mu 10 rokov väzenia až doživotie.

Domov
Zdieľať
Diskusia