Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2021, 19:43
Čas čítania 0:55
Tímea Krauszová

South Park má covidový špeciál: pandémia podľa tvorcov potrvá dekády, uťahujú si z celebrít aj antivaxerov

South Park má covidový špeciál: pandémia podľa tvorcov potrvá dekády, uťahujú si z celebrít aj antivaxerov
Zdroj: South Park Studios
FILMY A SERIÁLY SOUTH PARK
Uložiť Uložené

South Park: Post Covid je druhý celovečerný film tvorcov známeho seriálu.

South Park sa ešte ani zďaleka nekončí. Tvorcovia Trey Parker a Matt Stone si pre fanúšikov pripravili celovečerný film plný sarkazmu o veľmi aktuálnej téme. Odohráva sa síce o 40 rokov v budúcnosti, no pandémia koronavírusu sa vo filme ešte len končí a hlavné postavy sa z nej snažia spamätať. Nebude to však jednoduché. Premiéru mal na Paramount+ na americký sviatok Deň vďakyvzdania 25. novembra.

Post Covid

Nový film si uťahuje zo všetkého, čo ti je známe: vysmieva sa z nezaočkovaných ľudí a kritizuje celebrity, ktoré si získavali informácie z pochybných zdrojov. Medzi nimi je aj hráč amerického futbalu Aaron Rodgers, ktorý sa priznal, že informácie o očkovaní získaval napríklad od Joea Rogana, ktorý vakcíny kritizoval.

Okrem toho nechýbajú ani paródie na Krstného otca, Policajta z Beverly Hills či na film Blade Runner 2049 od režiséra tohtoročného filmového hitu Duna Denisa Villeneuva. Nejde o prvú reakciu na pandémiu, minulý rok už vyšli dve špeciálne časti v rámci seriálu, ktoré sa týkali najmä koronavírusu a vakcín. Obe zožali úspech.

Odporúčané
RECENZIA: Duna RECENZIA: Duna 20. októbra 2021, 13:30

South Park: Post Covid je druhý celovečerný film tvorcov známeho seriálu. Prvý (South Park: Peklo na zemi) získal v roku 1999 Oscara. Parker a Stone okrem tohto filmu pripravujú 13 ďalších projektov, ktoré budú streamované exkluzívne na platforme štúdia Paramount. Samotný seriál predĺžili až do 30. série. Zmluvu s Paramountom podpísali tento rok, za nové diely aj celovečerné filmy získajú 900 miliónov dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia