Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2013, 1:36
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kick-Ass 2 vás nakopne aj druhým trailerom!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Jim Carrey sa pripája k dvojici Hit-Girl a Kick-Ass. Zapadne Colonel Stars & Stripes k obávanej dvojici? Určite áno!

Kick-Ass 2 vás nakopne aj druhým trailerom!

Po skvelej jednotke sa k nám pomaly blíži pokračovanie filmu Kick-Ass. Dej sa bude odohrávať nejaký čas po udalostiach jedničky a k našim superhrdinom, ktorí sa budú snažiť žiť život stredoškolákov sa začnú pripájať ďalší a ďalší hrdinovia do boja proti zločincom.

Z trailerov na nás najlepšie pôsobí skvelý Jim Carrey v úlohe plukovníka Stars & Stripes, ostatní herci si dúfame udržia minimálne skvelý štandard z jednotky. Vráti sa tiež synček superzločinca Franka D’Amica, snažiaci sa pomstiť smrť svojho otca s krycím menom Motherfucker. Viete si predstaviť originálnejší nickname pre zločinca? Jediné negatívum, ktoré zatiaľ registrujem, je neúčasť Matthewa Vaughna na pozícii režiséra, keďže sequel režíruje Jeff Wadlow. Pokračovanie sa zatiaľ nejaví natoľko energické a plné prekvapivých scén, ako to bolo u jeho predchodcu. Možno nás ale trailery zavádzajú a dočkáme sa ešte lepšieho filmu, ako bola prvá časť. Tešme sa teda spoločne na hercov, ktorí si odohrajú hlavnú úlohy, menovite to budú: Chloë Grace Moretz, Aaron Taylor-Johnson, Jim Carrey, Lyndsy Fonseca a Christopher Mintz-Plasse. Kick Ass 2: Balls to the Wall sa do našich kín dostane 8. augusta.


Domov
Zdieľať
Diskusia