Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2021, 20:38
Čas čítania 1:58
Dominik Vetrák

Dwayne Johnson nechápe Vina Diesela: Smial som sa a spoločne so mnou sa smial celý svet, keď povedal, že zlepšil moje herectvo

Dwayne Johnson nechápe Vina Diesela: Smial som sa a spoločne so mnou sa smial celý svet, keď povedal, že zlepšil moje herectvo
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON VIN DIESEL
Uložiť Uložené

Dwayne sa opäť raz vrátil k posledným vyjadreniam Vina Diesela a je jasné, že herci si stále nedokážu prísť na meno.

O problematickom vzťahu medzi Vinom Dieselom a Dwaynom Johnsonom sme ťa už niekoľkokrát informovali. Zdá sa, že ich slovná prestrelka sa tak skoro neskončí, keďže Dwayne znova adresoval niektoré Dieselove vyjadrenia. V rozhovore pre Vanity Fair povedal, že ľutuje, že to celé začal on. Krátko po skončení natáčania The Fate of the Furious (Rýchlo a zbesilo 8) totiž na Instagram zavesil príspevok, v ktorom nepriamo označil Vina Diesela ako candy-ass.

Myslel tým to, že zo seba na natáčaní nedáva všetko a vzhľadom na to, že robia akčné blockbustery, sa niekedy správa ako „princezná“. Spomínaný instagramový príspevok síce zmazal, ale oheň bol na streche a nasledovali roky slovných roztržiek, hádok a odkazov cez sociálne médiá.

Odporúčané
Dwayne Johnson sa do Rýchlo a zbesilo dostal vďaka komentáru na Facebooku. Ako sa séria za 20 rokov zmenila a čo o nej nevieš? Dwayne Johnson sa do Rýchlo a zbesilo dostal vďaka komentáru na Facebooku. Ako sa séria za 20 rokov zmenila a čo o nej nevieš? 20. júna 2021, 12:30

Vin Diesel nedávno povedal, že jeho tvrdá láska na natáčaní sa pretavila v lepšie herecké výkony Dwayna Johnsona. „The Rock“ mu na to odpovedal, že sa na tom zasmial. V rozhovore pre Vanity Fair to rozvinul. 

Priznáva, že nepochádza zo sveta divadla a filmu ako Diesel. Aj napriek tomu však do svojich projektov dáva maximum. Keď teda čítal Dieselovo vyjadrenie o tom, ako ho robil lepším hercom, smial sa. A je presvedčený, že sa na tom smiali úplne všetci.

Dwayne si uvedomuje, že svojím (dnes už zmazaným) vyjadrením na Instagrame spôsobil problémy, no zároveň dodáva, že mu za to členovia štábu poďakovali a súhlasili s ním. Aj naďalej si však sype popol na hlavu a dodáva, že to nebol jeho najlepší deň. Podľa vlastných slov nemá v povahe vynášať takéto veci na povrch a ľutuje to. Viedlo to k údajnému stretnutiu medzi hercami, ktoré sa podľa Dwayna naozaj stalo.

Rýchlo a zbesilo
Zdroj: Universal Studios

Vôbec im to však v ich vzťahu nepomohlo. Dwayne si vtedy uvedomil, že tvorbu filmov a svoju prácu vnímajú z diametrálne odlišných uhlov pohľadu a na niektorých veciach sa nikdy nezhodnú. Naznačil, že vníma svojich kolegov ako rovnocenných partnerov, zatiaľ čo Diesel nie. 

Šarvátka naberala na obrátkach aj preto, že Dwayne Johnson, Jason Statham a producenti chceli sériu rozšíriť o ďalšie filmy, no to sa nepáčilo Vinovi Dieselovi a niektorým ďalším hercom z pôvodnej série, z ktorých najhlasnejší bol Tyrese Gibson (predstaviteľ Romana). 

Odporúčané
Sacha Cohen stvoril Ali G-ho a Borata, pri niektorých filmoch nosil nepriestrelnú vestu. Toto mu manželka pašovala v nohavičkách Sacha Cohen stvoril Ali G-ho a Borata, pri niektorých filmoch nosil nepriestrelnú vestu. Toto mu manželka pašovala v nohavičkách 13. októbra 2021, 9:30

Ten otvorene kritizoval Dwayna Johnsona a často sa do neho pustil aj vulgárne a urážlivo. Prekážalo mu, že Dwayne sa „odtrhol od rodiny“ a chcel sa stať veľkou hviezdou aj bez ostatných kolegov. Gibson argumentoval tým, že aj on dostal ponuku natočiť vlastný spin-off s Ludacrisom (postava Teja), no obaja to odmietli, keďže chceli držať príbeh a postavy pokope. Medzitým sa však Tyrese a Dwayne uzmierili a dnes sú z nich kamaráti. S Dieselom to však také jednoduché nie je.

Nepriaznivý vzťah hercov podčiarkuje aj fakt, že v Rýchlo a zbesilo 8 spolu nenatočili jedinú scénu. Zakaždým, keď sú v spoločnej scéne, ide len o šikovnosť strihačov a tvorcov vizuálnych trikov. Dwayne nedávno povedal, že v sérii Rýchlo a zbesilo definitívne končí, zaželal im všetko dobré a chystá sa na natočenie pokračovania pre Hobbs and Shaw s Jasonom Stathamom (ten sa objaví aj v Rýchlo a zbesilo 10 a 11). 

Domov
Zdieľať
Diskusia