Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2021, 7:38
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Narcos: Mexico vyvrcholí lovom El Chapa, vojnou s armádou a zostreľovaním lietadiel bazukami. Sleduj finálny trailer

Narcos: Mexico vyvrcholí lovom El Chapa, vojnou s armádou a zostreľovaním lietadiel bazukami. Sleduj finálny trailer
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NARCOS
Uložiť Uložené

Už 5. novembra sa na Netflixe začne vysielať Narcos: Mexico so svojimi poslednými dielmi.

Už 5. novembra sa na Netflixe objaví finálna séria Narcos: Mexico, ktorá uzatvorí príbeh kolumbijských a mexických drogových narkobarónov. Súčasťou posledných dielov bude aj lov na slávneho El Chapa, no a ako môžeš vidieť v traileri, čaká nás extrémne veľa akcie.

Odporúčané
Deppa odstrčil Hollywood na vedľajšiu koľaj, Amber Heard si užíva najlepšie obdobie. Ako sa stal z vášnivej romance čistý horor? Deppa odstrčil Hollywood na vedľajšiu koľaj, Amber Heard si užíva najlepšie obdobie. Ako sa stal z vášnivej romance čistý horor? 9. októbra 2021, 14:30

Okrem bežných prestreliek v uliciach Mexika sa môžeš tešiť na zostreľovanie lietadiel bazukami, naháňačky na autách, enormné množstvo zabíjania a možno sa vráti aj Wagner Moura ako Pablo Escobar. Wagner bude režírovať jednu z epizód, a tak je to možné, keďže sa objavil v malej cameo role už v prvej sérii. 

Vracajú sa všetky živé postavy z 2. série, teda až na Diega Lunu. Jeho postavu menom Miguel Ángel Félix Gallardo zatkla polícia, takže sa ukáže na maximálne pár sekúnd či minút. Keďže je však Gallardo v base, v Mexiku sa o slovo prihlásia noví drogoví díleri. 

Domov
Zdieľať
Diskusia