Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2021, 20:07
Čas čítania 0:42
Jakub Paulík

VIDEO: Fanúšikovia Squid Game si užívajú vražednú hru zo seriálu

VIDEO: Fanúšikovia Squid Game si užívajú vražednú hru zo seriálu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SQUID GAME
Uložiť Uložené

Bez eliminácie súťažiach to môže byť zábava.

Diváci, ktorí si na Netflixe obľúbili novinku Squid Game, sa natočili pri hraní prvej zo série hier. Tú si mohol vidieť v závere úvodnej časti. Podľa pravidiel musia súťažiaci bežať vtedy, keď postava dievčatka rozpráva, no len čo otočí hlavu k hráčom, treba zostať stáť. Kto sa čo len mykne, je vyradený. Video hry od používateľky viprawr na Tiktoku lajklo už vyše 11 miliónov používateľov.

Squid Game patrí v súčasnosti medzi najsledovanejšie seriály na Netflixe. Dejovo sa zameriava na veľkú skupinu 456 súťažiacich, ktorí riskujú život, aby si zarobili poriadny balík peňazí. Všetci majú totiž jedno spoločné – tlačia ich obrovské dlhy, ktoré bežnou pracovnou činnosťou nemajú šancu splatiť.

Recenzenti na Rotten Tomatoes Squid Game udelili 8,10/10. Úspech seriál slávi aj u divákov, ktorí mu dali 4,4/5. Boje o prežitie hlavných hrdinov sú adrenalínové a vyraďovanie jednotlivých hráčov skutočne krvavé. Samotné hry riadi tajomná organizácia, ktorej postupné odhaľovanie udržuje divákov v napätí.

O našich dojmoch z prvých troch epizód si môžeš prečítať tu.
@viprawr

RED LIGHT, GREEN LIGHT! ‼️‼️‼️ #squidgame #fyp #foryou

♬ Squid Game - Green Light Red Light - Yovinca Prafika
Domov
Zdieľať
Diskusia