Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
1. októbra 2021, 6:28
Čas čítania 0:41
Ema Stanovská

Salt Bae otvoril predražený steakhouse v Londýne. „Lacnejšie by vyšiel let priamo do Turecka,“ hovoria ľudia

GASTRO GASTROPRIEMYSEL
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Reštaurácia ponúka napríklad slávny tomahavk steak z 24-karátového zlata za 630 libier či burger za 100 libier.

Nusret Gökçe, na internete známy ako Salt Bae, je turecký šéfkuchár, zabávač a majiteľ siete steakhousových reštaurácií Nusr-Et. Nedávno v Londýne otvoril svoju v poradí pätnástu reštauráciu a miestnych okamžite pohoršil svojimi nehoráznymi cenami. Informoval o tom portál Republic World.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Jeden z návštevníkov zverejnil na Twitteri fotografiu účtu s finálnou sumou takmer 2 000 eur. Fotografia sa okamžite začala šíriť internetom. Reštaurácia ponúka napríklad slávny tomahavk steak z 24-karátového zlata za 630 libier či burger za 100 libier. Za kolu by si tu nechal 9 libier.

„Za takéto množstvo peňazí by sa mohol najesť celý Bangladéš,“ napísal jeden používateľ Twitteru. „Niektorí nezarobia toľko peňazí ani za mesiac a ja si mám za to kúpiť jednu večeru? Nechutné!“ pohoršoval sa iný.

Nusret Gökçe sa pre svoju špecifickú techniku prípravy a ochucovania mäsa stal v roku 2017 internetovým fenoménom.

Domov
Zdieľať
Diskusia