Reštaurácia ponúka napríklad slávny tomahavk steak z 24-karátového zlata za 630 libier či burger za 100 libier.
Nusret Gökçe, na internete známy ako Salt Bae, je turecký šéfkuchár, zabávač a majiteľ siete steakhousových reštaurácií Nusr-Et. Nedávno v Londýne otvoril svoju v poradí pätnástu reštauráciu a miestnych okamžite pohoršil svojimi nehoráznymi cenami. Informoval o tom portál Republic World.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
Jeden z návštevníkov zverejnil na Twitteri fotografiu účtu s finálnou sumou takmer 2 000 eur. Fotografia sa okamžite začala šíriť internetom. Reštaurácia ponúka napríklad slávny tomahavk steak z 24-karátového zlata za 630 libier či burger za 100 libier. Za kolu by si tu nechal 9 libier.
It’s cheaper to fly and have food at Salt Bae’s Turkish restaurant than to go to the London one. £9 for coke. £630 for Tomahawk steak. No thank you. pic.twitter.com/PufkwKzthM
— Muttaqi متق 🏴🇵🇸 (@Omnimojo) September 27, 2021
„Za takéto množstvo peňazí by sa mohol najesť celý Bangladéš,“ napísal jeden používateľ Twitteru. „Niektorí nezarobia toľko peňazí ani za mesiac a ja si mám za to kúpiť jednu večeru? Nechutné!“ pohoršoval sa iný.
Nusret Gökçe sa pre svoju špecifickú techniku prípravy a ochucovania mäsa stal v roku 2017 internetovým fenoménom.