Prepnúť do nočného režimu
Prepnúť do denného režimu
Utorok 27. 9. 2022 meniny má Cyprián

hľadaj na refresheri

Chceš dostávať notifikácie aj na tomto zariadení?
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Gastro

Salt Bae otvoril predražený steakhouse v Londýne. „Lacnejšie by vyšiel let priamo do Turecka,“ hovoria ľudia

Reštaurácia ponúka napríklad slávny tomahavk steak z 24-karátového zlata za 630 libier či burger za 100 libier.

Ema Stanovská
1. október 2021, 6:28 Čas čítania: 0:41
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Odoberať newsletter REFRESHERu
10 najlepších člankov Refresheru, raz za týždeň. Ak ťa emaily prestanú baviť, tak ich kedykoľvek zrušíš. Zadaním emailu súhlasíš s podmienkami portálu.
Gastro
3
Ema Stanovská
1. október 2021, 6:28
Čas čítania: 0:41

Salt Bae otvoril predražený steakhouse v Londýne. „Lacnejšie by vyšiel let priamo do Turecka,“ hovoria ľudia

Reštaurácia ponúka napríklad slávny tomahavk steak z 24-karátového zlata za 630 libier či burger za 100 libier.

Ema Stanovská
1. október 2021, 6:28
Čas čítania: 0:41
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok

Nusret Gökçe, na internete známy ako Salt Bae, je turecký šéfkuchár, zabávač a majiteľ siete steakhousových reštaurácií Nusr-Et. Nedávno v Londýne otvoril svoju v poradí pätnástu reštauráciu a miestnych okamžite pohoršil svojimi nehoráznymi cenami. Informoval o tom portál Republic World.

 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 

 

Jeden z návštevníkov zverejnil na Twitteri fotografiu účtu s finálnou sumou takmer 2 000 eur. Fotografia sa okamžite začala šíriť internetom. Reštaurácia ponúka napríklad slávny tomahavk steak z 24-karátového zlata za 630 libier či burger za 100 libier. Za kolu by si tu nechal 9 libier.

 

 

 

„Za takéto množstvo peňazí by sa mohol najesť celý Bangladéš,“ napísal jeden používateľ Twitteru. „Niektorí nezarobia toľko peňazí ani za mesiac a ja si mám za to kúpiť jednu večeru? Nechutné!“ pohoršoval sa iný.

 

Nusret Gökçe sa pre svoju špecifickú techniku prípravy a ochucovania mäsa stal v roku 2017 internetovým fenoménom.

Upozorniť na chybu. Ak si našiel nedostatok v článku alebo máš pripomienky, daj nám vedieť.
Náhľadový obrázok: Twitter/@ohitsmeesha, @Omnimojo
NAHOR
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Dostávaj najlepší obsah mailom
Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah.
Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.
Posielať email
Najčítanejšie články
Teraz
24 hod
7 dní
30 dní
Viac z témy gastro
Viac článkov
Sponzorované články
Viac článkov
Ďalšie news
včera o 22:12
Putin udelil ruské občianstvo Edwardovi Snowdenovi. V roku 2013 zverejnil tajné dokumenty USA.
včera o 21:13
USA pošlú ukrajinskej polícii ďalších 457,5 milióna dolárov. Majú pomôcť vyšetriť údajné zverstvá ruských vojakov.
včera o 20:27
Kuba zlegalizuje manželstvá osôb rovnakého pohlavia. Obyvatelia komunistickej krajiny si to schválili v referende.
viac news
Mohlo by ťa zaujímať
Prejsť na úvodnú stránku
Domov
Zdieľať
Diskusia
Hľadať
Viac
Zapni upozornenia a už ti nič neujde!

Chceš vedieť čo sa deje a mať prehľad? Dostávaj upozornenia o najhorúcejších správach na Refresheri.

(Príklady: Horel Notre Dame, Zomrel Mac Miller, Trailer na Avengerov)
(Príklady: Sagan skončil prvý, Nový zákon s vplyvom na moderných ľudí, Dnes nás čaká zatmenie slnka)
Ak chceš, aby sme ti poslali takmer všetky novinky, vyber túto možnosť.