Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2021, 9:03
Čas čítania 0:38
Ema Stanovská

Žena z Medzilaboriec neplatila účty, polícia v byte našla už len jej pozostatky. Mŕtva bola zrejme už mesiace

NEWS SMRŤ
Uložiť Uložené

O ženu sa známi nezaujímali, o pohreb sa však postarali.

Nechýbala rodinným príslušníkom ani známym, susedia o nej vedeli len to, že tam býva. Ženu z Medzilaboriec vo veku 61 rokov navštívil exekútor spolu s políciou, pretože už mesiace neplatila účty. Našli však len jej mŕtve telo. Potvrdila to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. Informovala o tom TV JOJ a Pluska.

Jej smrť podľa informácií TV JOJ nastala vraj už pred niekoľkými mesiacmi. Na miesto prišiel aj obhliadajúci lekár. Telesné pozostatky nebohej ženy prezrel, no presnú príčinu smrti určiť nevedel. „Presný dôvod úmrtia stanoví nariadená pitva,“ povedala hovorkyňa Jana Ligdayová. Hoci sa mesiace o ženu nezaujímali ani najbližší príbuzní, o pohreb sa postarali. 

Trvalý pobyt v meste žena nemala a jej poštová schránka bola plná. O žene susedia nemajú takmer žiadne bližšie informácie. Jeden zo susedov povedal: „Vedel som, ale nejako som si nevšímal ľudí, že kto vychádza... Neviem vám povedať.“

Smrť vyšetrujú ako vraždu. „Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Medzilaborce začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ povedala hovorkyňa.

Domov
Zdieľať
Diskusia