Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2021, 20:00
Čas čítania 1:23
Viktor Kniš

TOP 3: Prezidentka ďakuje zdravotníkom, Plačkovú obvinili pre drogy, Kočnera obžalovali z objednávky vraždy

NEWS TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Toto sú najdôležitejšie udalosti dnešného dňa.

Prezidentka predniesla správu o stave republiky

Prezidentka Zuzana Čaputová v Národnej rade odprezentovala správu o stave republiky. Kritizovala spôsob, akým politici komunikujú, ako využívajú vážne témy na politický boj a ako sa stali sudcami, ktorí vedia o vine a nevine skôr ako skutočné súdy. 

Zároveň podporila zdravotníkov, ktorým poďakovala za neuveriteľné nasadenie počas prvej a hlavne druhej vlny pandémie – s vypätím všetkých síl zachraňovali aj v momentoch, keď vakcíny ešte neexistovali, a mnohí za to zaplatili životom. Prezidentka tiež upozornila na obrovskú brázdu v spoločnosti, ktorú zanechala pandémia. „Hrozba, ktorá nás mala zjednotiť, sa stala zdrojom najsilnejšej línie konfliktu.“

Čaputová
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Plačkovú obvinili z účasti v zločineckej skupine

Zuzana Plačková je obvinená z účasti v organizovanej skupine, ktorá sa zaoberala drogovou trestnou činnosťou. Voči známej influencerke vzniesli aj obvinenie týkajúce sa drogovej trestnej činnosti. Okrem Plačkovej obvinili aj jej manžela Reného a ďalších 13 osôb. 

Odporúčané
Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov 8. novembra 2022, 20:00

„Dúfam, že sa to čoskoro všetko vysvetlí. Chcem len odkázať ľuďom, že dávajte si pozor, s kým sa stretávate, lebo môžete byť potom hodení do jedného vreca s určitými ľuďmi. Ani o tom nemusíte vedieť,“ povedala pre TV Markíza Plačková v sprievode príslušníka Policajného zboru.

Domov
Zdieľať
Diskusia