Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2021, 21:42
Čas čítania 1:18
Viktor Kniš

Ďalší prípad sexuálneho obťažovania v slovenskom vlaku: muž masturboval pred tromi ženami, okoloidúci nič neurobili

NEWS SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Známy slovenský profil zverejnil ďalší príbeh sexuálneho obťažovania vo vlaku. Žien sa nikto nezastal.

Ďalší prípad sexuálneho obťažovania vo vlaku. Slovenky ešte počas leta cestovali zo Žiliny. Mužovi podľa nich neprekážalo ani to, že je podvečer a vagón je plne osvetlený. Keď si totiž ženy prisadli, bez slova začal masturbovať. „Na vedľajšej stoličke sedel hnusný starý chlap, ktorý sa začal obšťastňovať v momente, ako sme si sadli,“ opisuje jedna zo žien, ktoré nepríjemnú skúsenosť zažili. 

„Chlap pokračoval celú cestu s rukou prikrytou ruksakom, okoloidúci, samozrejme, nič neurobili, ale nemôžem zaručiť, že si to niekto všimol, keďže pán sa snažil byť veľmi diskrétny,“ vysvetľujú ďalej v správe na sociálnej sieti. 

Skupina troch žien po nepríjemnom zážitku išla za sprievodkyňou vlaku, a keď jej opísali situáciu, zamestnankyňa železníc sa vybrala za chlapom. Kým prišla, stihol sa postaviť a tváril sa, akoby sa nič nestalo. „Potom prišla za nami a poprosila nás, aby sme jej videá a fotku s jeho tvárou poslali, čo sme aj urobili. Ospravedlnila sa nám, že sme niečo také museli zažiť, a povedala, že sa to bude ďalej riešiť,“ dodávajú ženy po nepríjemnom zážitku.

Odporúčané
Čo robiť, keď ťa niekto začne obchytkávať na verejnosti: pomôže ti, keď budeš kričať a bojovať? Čo robiť, keď ťa niekto začne obchytkávať na verejnosti: pomôže ti, keď budeš kričať a bojovať? 16. júna 2023, 9:00

V správe opisujú aj ďalšiu nepríjemnú skúsenosť s rovnakým mužom. „Asi o týždeň nato išla kamarátkina sestra vlakom do školy a stretla presne toho istého chlapa a robil to isté čo pri nás. Jej sa to však stalo počas bieleho dňa,“ vysvetľujú. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @stop_catcalling_now

Na prípad upozornil známy slovenský profil @stop_catcalling_now, ktorý sa zaoberá sexuálnym obťažovaním prostredníctvom publikovania príbehov slovenských žien. Celé video zverejnili na Twitteri. Na instagramový účet posielajú Slovenky svoje zážitky anonymne a profil ich zverejňuje v pôvodnom znení. Rovnaký profil ešte počas leta zdieľal aj známy prípad z vlaku, na ktorý upozornil Refresher. Neskôr sa ho ujala polícia a 35-ročného Lukáša aj obvinili.

„Po vykonaní potrebných úkonov vzniesol poverený príslušník odboru železničnej polície v Bratislave obvinenie z prečinu výtržníctva 35-ročnému Lukášovi O. z okresu Topoľčany,“ informuje polícia aj na Facebooku. Ak ho súd uzná za vinného, hrozia mu tri roky vo väzení. Stíhať ho budú na slobode.

Domov
Zdieľať
Diskusia