Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2021, 9:10
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Vikings: Valhalla je nová éra Vikingov na Netflixe. Hneď v prvom traileri sú všetci od krvi

Vikings: Valhalla je nová éra Vikingov na Netflixe. Hneď v prvom traileri sú všetci od krvi
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY VIKINGS: VALHALLA
Uložiť Uložené

Nový seriál o Vikingoch odštartuje už v budúcom roku.

Po skončení Vikingov sa fanúšikovia týchto barbarov nemusia báť o nedostatok nového materiálu. Tvorcovia totiž uzavreli zmluvu s Netflixom, pre ktorý vytvoria celkom nový seriál s názvom Vikings: Valhalla. Ten sa posunie v príbehu o 100 rokov a zobrazí novú generáciu Vikingov s vlastnými cieľmi a snami. Nemusíš sa však báť. Stále nepôjde o veľkých diplomatov. Namiesto toho uvidíme množstvo krvi, bitiek a rabovania.

Odporúčané
RECENZIA: Kena: Bridge of Spirits je hra, ktorá ťa zahreje pri srdci a donúti ťa kúpiť si PS5 RECENZIA: Kena: Bridge of Spirits je hra, ktorá ťa zahreje pri srdci a donúti ťa kúpiť si PS5 25. septembra 2021, 10:30

Tešiť sa môžeme na známe osobnosti histórie, ako sú Leif Erikson, Harald Sigurdson, Freydis či Viliam Dobyvateľ. Projektu sa tentoraz ujme z pozície showrunnera Jeb Stuart. Výkonným producentom bude tvorca Vikingov Michael Hirst a do tímu sa pridá aj Morgan O'Sullivan, ktorý podobne ako Hirst pracoval na pôvodnom seriáli.

Premiéra 24 epizód prvej série je naplánovaná na rok 2022. Nižšie sa môžeš pozrieť na prvý teaser trailer.

Domov
Zdieľať
Diskusia