Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. septembra 2021, 21:35
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Gleb odstránil zo života nepodstatných ľudí, Separ spomína na mafiánske časy na Slovensku. Počúvaj jednu zo spoluprác roka

HUDBA GLEB SEPAR
Uložiť Uložené

Separ a Gleb vydávajú spoločnú skladbu s názvom Hey G. Ide o vec, ktorá vracia rap na sídlisko.

Separ a Gleb vyzvali fanúšikov, aby pod video odídenca z hudobného vydavateľstva FCK THEM pridali na Instagrame 40-tisíc komentárov.

Za odmenu dostali fanúšikovia nový singel. Cieľ sa podarilo naplniť skoro presne za 24 hodín od zverejnenia ambicióznej výzvy.

Novinka s názvom Hey G! je pre niekoho prekvapivou spoluprácou, keďže hudobné svety Separa a Gleba sa doteraz z diaľky obchádzali. Niektorí poslucháči si dokonca mysleli, že keď Gleb v rámci #hot16 kritizoval raperov, ktorí si hovoria „goat“, myslel tým aj člena DMS. Separ však tieto komentáre veľmi rýchlo dementoval.

Aktuálna novinka je pre oboch návratom na bratislavské sídliská, z ktorých vzišli – a to nielen vizuálne, ale aj po hudobnej a lyrickej stránke.  

Z pohľadu Separa ide o ďalšiu prekvapivú spoluprácu krátko po tom, čo uzrela svetlo sveta skladba DMS s Horkýže Slíže. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia