Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2021, 18:26
Čas čítania 1:36
Viktor Kniš

Exvyšetrovateľ Šátek o obvinení Tódovej a Čikovského: Tóth to nedomyslel. Generálny prokurátor dá obvinenie preskúmať

NEWS NOVINÁRI
Uložiť Uložené

Peter Tóth spravil podľa bývalého vyšetrovateľa chybu v odpovedi pre médiá. Sám sa tak mohol vystaviť ohrozeniu, Tódová a Čikovský len rozmýšlali logicky, tvrdí.

Bývalý elitný vyšetrovateľ Jozef Šátek poukazuje na podľa jeho názoru nelogické obvinenie novinárov Denníka N Moniky Tódovej a Konštantína Čikovského. Tvrdí, že bývalý šéf kontrarozviedky SIS, ktorý podal na novinárov trestné oznámenie, spravil chybu a sám sa vystavil ohrozeniu života a zdravia. 

Tóth
Zdroj: TASR/Michal Svítok

Tódovú a Čikovského vyšetrujú pre údajné vyzradenie utajovanej skutočnosti v súvislosti s článkom, v ktorom zverejnili identitu utajeného svedka v kauze Kuciak. Bol to práve Peter Tóth, ktorý sa s OČTK dohodol, že bude spolupracovať s vyšetrovateľmi pod podmienkou ochrany jeho identity. Podľa Šáteka sa Tóth prezradil sám odvážnou odpoveďou pre portál O médiách. 

Domov
Zdieľať
Diskusia