Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Red Bull.
23. septembra 2021, 8:30
Čas čítania 1:25
Sponzorovaný obsah

Máš svetový nápad? Nahraj o ňom krátke video a nájdi si investora

Máš svetový nápad? Nahraj o ňom krátke video a nájdi si investora
Zdroj: Red Bull Content Pool/Philipp Carl Riedl
TECH
Uložiť Uložené

Globálna platforma aj tento rok naštartuje tie najlepšie a najinovatívnejšie študentské nápady a projekty.

Red Bull Basement už po štvrtýkrát hľadá geniálne nápady zo všetkých kútov planéty a Slovensko bude súčasťou tejto svetovej súťaže už po druhý raz. Pre teba to znamená, že ak máš skvelý nápad, ktorý môže mať svetový úspech, práve toto je miesto, kam by si ho mal prihlásiť a tým zabojovať o jeho (a svoju) budúcnosť!

red bull basement
Zdroj: Red Bull Content Pool/Erik Tomašák

Red Bull totiž hľadá nápady, ktoré môžu priniesť pozitívne zmeny a zmeniť tak budúcnosť. Možnosť prihlásiť svoj projekt a predstaviť ho v 60-sekundovom videu máš aj ty, podanie prihlášok je otvorené do 24. októbra 2021 na webe redbullbasement.com.

Slováci dosiahli veľký svetový úspech na súťaži Red Bull Basement už minulý rok. Tím Charging Revolution v zložení Braňo Brozmann, Andrej Zlámala a Martin Janák sa umiestnil medzi TOP 3 projektmi z celého sveta. Šikovní inovátori prerazili s nápadom powerbanku, ktorý dobiješ iba pohybom ruky, a skvelé umiestnenie medzi najlepšími tímami im už prinieslo aj potenciálnych investorov.

Red Bull Basement
Zdroj: Red Bull Content Pool/Philipp Carl Riedl

„Okrem toho, že nám účasť ponúkla priestor venovať sa nášmu nápadu, získali sme cenné skúsenosti a následne sme boli motivovaní pokračovať v našom nápade aj naďalej. Svetový úspech vzbudil záujem o náš nápad a pustili sme sa do vývoja prvej verzie pre používateľov. Aktuálne máme navrhnutú verziu alfa, ktorú už budú mať možnosť vyskúšať podporovatelia projektu,“ hodnotí Braňo Brozman. Celý rozhovor si môžeš prečítať aj na webe redbull.sk.

Red Bull Basement
Zdroj: Red Bull Content Pool/Filip Benček

Prihlasovanie je spustené, všetky nápady sú vítané

Tento rok sa do Red Bull Basementu zapojí až 45 krajín z celého sveta a Slovensko bude súčasťou druhýkrát. Prihlasovacia fáza je otvorená pre dvojčlenné tímy a jednotlivcov starších ako 18 rokov, ktorí vedia po anglicky a 60-sekundové video s jasne odprezentovaným nápadom nahrajú na oficiálny web projektu Red Bull Basement. Najlepší inovátorský tím zo Slovenska postúpi na decembrové svetové finále v Istanbule, kde odborná porota rozhodne o celkovom víťazovi.

red bull basement
Zdroj: Red Bull Content Pool/Filip Benček

Vďaka tejto globálnej platforme majú mladí a šikovní inovátori šancu predviesť svoje schopnosti, geniálne myšlienky aj kreativitu a prispieť tak k lepším zajtrajškom. Mentoring, workshopy a networkingové akcie, ktoré ťa čakajú, ti môžu pomôcť pri dotiahnutí projektov do úspešného konca. Ak vieš o niekom, kto by sa mal rozhodne prihlásiť, určite mu daj vedieť. Prihlášky a viac informácií nájdeš na redbullbasement.com.

Domov
Zdieľať
Diskusia