Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2021, 15:42
Čas čítania 2:07
Viktor Kniš TASR

Kollár chce bojovať proti Ficovej mafii, ale nechce skupinu odborníkov, ktorá by riešila situáciu. Opäť naznačil odchod z koalície

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Boris Kollár tvrdí, že táto skupina spôsobí iba to, že jedna mafia vystrieda druhú.

Boris Kollár tvrdí, že hnutie Sme rodina sa nebude zúčastňovať na pracovnej skupine, ktorá má riešiť obnovu dôvery v právny štát. Podľa svojich slov nebude podporovať vytvorenie tzv. druhej mafie. Vyzval koalíciu, aby sa vrátila k práci, ktorú sľubovala voličom. Chce stavať nájomné byty a plniť svoj program. 

„Nebudeme sa zúčastňovať na tejto skupine, nebudeme tam dávať žiadne návrhy. Za takéto niečo nebudeme hlasovať,“ vyhlásil Kollár. Nové vážne obvinenia v kauzách v polícii podľa neho prekračujú všetky hranice. Nechce, aby „jednu mafiu vystriedala druhá“. Dodal, že treba bojovať proti tzv. Ficovej mafii, ktorá si podľa neho sprivatizovala spravodlivosť.

„Nebudem podporovať, aby na druhej strane vznikla nová mafia, môžem ju pokojne nazvať ,čurillovská‘, a tá bude robiť to isté, len pod nejakým krásnym heslom a transparentom, ale bude zneužívať zákon,“ pripomenul. Ján Čurilla je vyšetrovateľom z tímu Očistec, ktorého v stredu zobrali do väzby. Šéf Sme rodina zdôraznil, že bude podporovať právo a spravodlivosť, ale nebude účelovo meniť zákony. 

Domov
Zdieľať
Diskusia