Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2021, 6:17
Čas čítania 0:45
Martin Adam Pavlík

Namiesto ľudí vystúpia virtuálne avatary. Hudobná šou Alter Ego bude prelomová a poriadne bizarná

Namiesto ľudí vystúpia virtuálne avatary. Hudobná šou Alter Ego bude prelomová a poriadne bizarná
Zdroj: Instagram/@alteregoonfox
HUDBA
Uložiť Uložené

Televízia Fox odvysiela premiérový diel už v stredu 22. septembra.

Šou, kde sa sny stanú realitou. Zabudni na The Voice, American Idol, Sing On! či Superstar. V Alter Egu sa súťažiaci na chvíľu pred porotou stanú hviezdami, akými vždy chceli byť. Vytvoria si svojho vysnívaného avatara, ktorý rozhodne o ich budúcnosti. Ich avatar bude v rámci jednej veľkej ilúzie vystupovať pred porotou a divákmi, zatiaľ čo skutočná osoba bude skrytá v zákulisí. Šou bude moderovať Rocsi Diaz. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 🧿 ROCSI DIAZ (@rocsidiaz)

Miesto v porote prijala kanadsko-americká speváčka Alanis Morissette, raper a hudobný producent will.i.am, umelkyňa a režisérka videoklipov Claire Boucher známa ako Grimes, ale aj moderátor a spevák Nick Lachey. Novinka televízie Fox bude odvysielaná po premiére šiestej série americkej televíznej šou Masked Singer, kde celebrity spievajú piesne úplne zahalené v kostýmoch a maskách, aby skryli svoju svoju identitu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Alter Ego (@alteregoonfox)

Alter Ego však svojou originálnosťou ide ešte ďalej a sľubuje, že pôjde o unikátny, doposiaľ nevídaný zážitok. Technológie ako motion capture a CGI využívané najmä vo filme či v hernom priemysle umožnia záhadným spevákom a speváčkam prezentovať sa ako úplne jedinečný avatar.

Domov
Zdieľať
Diskusia