Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2021, 16:56
Čas čítania 0:51
Richard Bonde

Bill Cosby sa ani po pobyte za mrežami neplánuje vzdať šoubiznisu. Údajne chystá novú televíznu šou

Bill Cosby sa ani po pobyte za mrežami neplánuje vzdať šoubiznisu. Údajne chystá novú televíznu šou
Zdroj: Flickr/World Affairs Council of Philadelphia and Girard College/volně k užití
OSOBNOSTI BILL COSBY
Uložiť Uložené

Potvrdil to jeho hovorca Andrew Wyatt.

Známy americký standupový komik a herec Bill Cosby, ktorý má tento rok už 84 rokov, sa pred niekoľkými mesiacmi po viac ako dvojročnom pobyte za mrežami vrátil späť na slobodu. Napriek krátkemu času, ktorý uplynul od jeho návratu, sa opäť prejavuje jeho kreatívny duch.

Odporúčané
Americká nemocnica musí pozastaviť služby pôrodníckeho oddelenia. Dôvodom sú rezignujúci zamestnanci, ktorí sa nechcú dať očkovať Americká nemocnica musí pozastaviť služby pôrodníckeho oddelenia. Dôvodom sú rezignujúci zamestnanci, ktorí sa nechcú dať očkovať 12. septembra 2021, 15:14

Cosby chystá novú televíznu šou. Pre Fox News to potvrdil jeho hovorca Andrew Wyatt, ktorý povedal, že 84-ročný Bill trávi veľa času telefonovaním a riešením rôznych projektov, medzi ktoré patrí aj spomínaná šou.

„Veci sa dejú. Práve teraz pracuje na množstve projektov, množstve nápadov na televízny program, pre ktorý každú chvíľu telefonuje s producentmi a každý deň spolupracuje s ľuďmi,“ dodal Wyatt. „Dáva zo seba von svoje kreatívne nápady.“

Detaily o tom, či sa známy komik vráti do šoubiznisu aj po prestávke vo väzení, za ktorú mohol jeho sexuálny útok na ženu z roku 2004, zatiaľ zostávajú pod rúškom tajomstva. Podľa všetkého však s produkčným tímom telefonoval už vtedy, keď bol za mrežami. „Skôr či neskôr, chce sa vrátiť,“ uzatvára Wyatt.

Domov
Zdieľať
Diskusia