Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2021, 11:50
Čas čítania 0:50
Richard Balog

Cristiano Ronaldo údajne zarobil Manchestru United na predaji dresov už 220 miliónov eur

Cristiano Ronaldo údajne zarobil Manchestru United na predaji dresov už 220 miliónov eur
Zdroj: AP Photo/Rui Vieira
ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Podľa britského periodika Daily Mail hviezdny Portugalčan nepotreboval na vytvorenie nového rekordu Premier League ani 10 dní.

Cristiano Ronaldo má v posledných týždňoch dôvod na úsmev. Najprv sa mu podarilo skompletizovať návrat do Manchestru United a následne v drese portugalskej reprezentácie prekonal rekord v počte strelených gólov na medzinárodnej scéne. 

Podľa britského periodika Daily Mail navyše ukázal chrbát aj svojmu najväčšiemu rivalovi v počte predaných dresov v nových farbách. Kým PSG za necelý mesiac zinkasovalo na dresoch s číslom 30 a menovkou Messi niečo vyše 120 miliónov eur, do klubovej pokladnice červených diablov pribudlo od 2. septembra v prepočte 220 miliónov eur

Odporúčané
Ronaldo zahviezdil v prvom zápase za Manchester. Návrat k Červeným diablom oslávil dvoma gólmi Ronaldo zahviezdil v prvom zápase za Manchester. Návrat k Červeným diablom oslávil dvoma gólmi 11. septembra 2021, 17:53

Vzhľadom na to, že za prestup 5-násobného držiteľa Zlatej lopty zaplatilo vedenie klubu United v prepočte približne 15 miliónov eur a jeho plat predstavuje 31 miliónov eur za dve sezóny, ide o veľmi dobré čísla. Samozrejme, časť z tržieb putuje aj na bankový účet spoločnosti Adidas, ktorá oficiálne dresy vyrába.

Domov
Zdieľať
Diskusia