Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2021, 10:34
Čas čítania 0:45
Daniel Mikolášik

Otec Britney Spears definitívne požiadal o zrušenie opatrovníctva. 13 rokov mal pod kontrolou jej život a financie

NEWS BRITNEY SPEARS
Uložiť Uložené

Speváčka svojho otca obvinila, že kontroluje všetko, čo hovorí a robí, núti ju brať lieky, vystupovať proti jej vôli. Dokonca jej vraj nedovolí vydať sa za priateľa a mať s ním dieťa.

Otec speváčky Britney Spears definitívne požiadal o zrušenie súdneho opatrovníctva, ktoré trvá už 13 rokov, odkedy bola hospitalizovaná v psychiatrickej liečebni v roku 2008. James Spears podal v utorok na súde v Los Angeles žiadosť o ukončenie funkcie, v rámci ktorej mal pod kontrolou speváčkin život a financie, informuje NPR.

Sudkyňa Brenda Penny, ktorá má prípad na starosti, bude musieť žiadosť ešte schváliť. „Ako pán Spears opätovne uviedol, chce len to, čo je pre jeho dcéru najlepšie. Ak chce slečna Spears ukončiť funkciu opatrovníka a verí, že zvládne svoj vlastný život, pán Spears verí, že by túto šancu mala dostať,“ píše sa v dokumente.

Britney na tento krok svojho otca zatiaľ nereagovala. „Naďalej budeme pokračovať vo vyšetrovaní správania pána Spearsa, ktorý za posledných 13 rokov zožal milióny z majetku svojej dcéry,“ povedal ešte v auguste právny zástupca speváčky Mathew Rosengart.

Domov
Zdieľať
Diskusia