Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2021, 10:43
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Je to primitívny sedlák, reaguje Nicholsonová na Borisa Kollára, ktorý kritizuje Remišovú a jej vyštudované bábkoherectvo

POLITIKA BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Boris Kollár v TV Markíza opäť bránil svojho nominanta Vladimíra Pčolinského. Neodpustil si kritiku pre koaličného partnera, ktorý sa vyjadril k spornému rozhodnutiu o zrušení obvinenia bývalého šéfa tajných.

Bývalá členka SaS a europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová sa na Facebooku zastala Veroniky Remišovej, do ktorej sa v televíznej relácii obul Boris Kollár.

Ten si myslí, že predsedníčka strany Za ľudí by sa nemala vyjadrovať k rozhodnutiu generálnej prokuratúry v prípade zrušenia obvinení Vladimíra Pčolinského, pretože má vyštudované bábkoherectvo.

Remišová postup generálnej prokuratúry vo vzťahu k nominantovi Sme rodina kritizovala, čo sa Kollárovi nepáči. Jeho hnutie dlhodobo tvrdí, že bývalý šéf tajných je nevinný. 

Silné slová predsedu parlamentu komentovala aj Ďuriš Nicholsonová. „Boris Kollár je jeden primitívny sedlák, ktorý nikdy nemal na viac ako na to, aby robil veksláka pred Priorom,“ odkazuje europoslankyňa. 

Nicholsonová sa rečnícky pýta, či má Slovensko na viac alebo bude Boris Kollár v parlamente so stranami súčasnej opozície aj po riadnych alebo predčasných voľbách. „Jedine, že by sa Slovensko zobudilo a začalo mať na viac,“ dodala. 

Kollár v relácii Na telo naznačil, že ak sa krídlo Márie Kolíkovej rozhodne odísť do strany Sloboda a solidarita, Remišová by mala prísť o poslanecký klub v parlamente a rovnako aj o všetky funkcie, ktoré strane prináležia.

Odporúčané
Dcéra Borisa Kollára odchádza do Indie za frajerom: Jeho dom má 70-členný personál, súkromný wellness, kurty aj kino (Rozhovor) Dcéra Borisa Kollára odchádza do Indie za frajerom: Jeho dom má 70-členný personál, súkromný wellness, kurty aj kino (Rozhovor) 28. marca 2024, 12:30

Znamenalo by to, že otvoria koaličnú zmluvu a zo štvorkoalície vznikne trojkoalícia. Predseda hnutia Sme rodina nepriamo potvrdil fámy o tom, že Kolíková rokuje s Richardom Sulíkom o prestupe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia