Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2021, 22:06
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

Mesiac padá na planétu Zem. Režisér Dňa nezávislosti natočil katastrofický veľkofilm

Mesiac padá na planétu Zem. Režisér Dňa nezávislosti natočil katastrofický veľkofilm
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY MOONFALL
Uložiť Uložené

Roland Emmerich pokračuje v ničení našej planéty aj vo svojom ďalšom veľkom filme.

Roland Emmerich rád ničí našu planétu. Zdevastoval ju v katastrofických snímkach 2012 či Day After Tomorrow. Pohrali sa s ňou aj mimozemšťania v dvoch dieloch Independence Day a najnovšie sa o našu skazu v snímke Moonfall postará samotný Mesiac. Ten začne padať na Zem, pričom jeho úlomky postupne ničia jej povrch.

Ako však vidíme v teaser traileri, naša planéta má oveľa viac problémov a ničí sa aj zvnútra. Trhajú sa cesty, všade sú tornáda, vybuchujú sopky a deje sa proste všetko, čo sa v katastrofickom blockbusteri môže stať. 

Odporúčané
RECENZIA: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings RECENZIA: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 1. septembra 2021, 18:30

Halle Berry je Fowlerová, bývalá astronautka a vedúca v NASA, Patrick Wilson je astronaut Harper a John Bradley je Houseman, konšpirátor, ktorý sa nejakým spôsobom dostane do vesmíru spoločne s nimi. A presne to v súčasnosti potrebujeme: konšpirátorov, ktorí dostanú slovo vo vedeckých problémoch.

V každom prípade, títo traja vo vesmíre zistia, že Mesiac nie je to, za čo sme ho považovali.

Réžie sa chopil spomínaný Roland Emmerich a okrem spomínaných troch hercov uvidíme aj Michaela Peñu či Charlieho Plummera. Premiéra je naplánovaná na 4. február 2022. Ako môžeš vidieť v teaseri, pôjde o poriadne veľký blockbuster, na ktorom sa trikové spoločnosti museli riadne vyhrať, keďže je to samý výbuch a ničenie vesmírnych telies.

Domov
Zdieľať
Diskusia