Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2021, 15:02
Čas čítania 0:34
Ema Stanovská

VIDEO: Nový dokument o Schumacherovi by mal prezradiť aj čo-to o zdravotnom stave legendárneho pretekára

VIDEO: Nový dokument o Schumacherovi by mal prezradiť aj čo-to o zdravotnom stave legendárneho pretekára
Zdroj: Netflix
NEWS NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix sľubuje dosiaľ nevidené zábery zo súkromného života legendárneho pretekára. Vznik dokumentárneho filmu podporila aj Schumacherova rodina, ktorá o jeho stave osem rokov mlčala.

Michael Schumacher, sedemnásobný šampión Formuly 1, nie je na očiach už osem rokov; odvtedy, ako po páde na lyžiach utrpel vážny otras mozgu a upadol do kómy. Schumacherov súčasný zdravotný stav nie je známy, pretože jeho rodina a blízki sa rozhodli mlčať. Nový dokumentárny film od Netflixu s názvom Schumacher by to však mal zmeniť.

Netflix divákov o novom dokumente informoval už na jar tohto roku. Streamovacia spoločnosť dnes prvý raz zverejnila trailer. Film by mal fanúšikom odhaliť dosiaľ nevidené zábery zo súkromného života legendárneho pretekára. Sám Schumacher chcel, aby v dokumente bolo čo najviac správ o jeho zdravotnom stave.

Domov
Zdieľať
Diskusia