Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2021, 8:29
Čas čítania 1:08
Martin Adam Pavlík

Aj Matthew McConaughey sa pridáva do debaty o hygiene. Už tri desaťročia nepoužil dezodorant

Aj Matthew McConaughey sa pridáva do debaty o hygiene. Už tri desaťročia nepoužil dezodorant
Zdroj: Warner Bros
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Do čoraz silnejúcej debaty hollywoodskych hercov o umývaní či neumývaní bol vtiahnutý už aj Matthew McConaughey.

Päťdesiatjedenročný herec z Texasu známy najmä z filmov ako Interstellar, Klub poslednej nádeje či zo seriálu True Detective podľa Daily Mailu vyhlásil, že už tri desaťročia nepoužil žiaden dezodorant. Herec však zároveň prezradil, že osobnú hygienu berie vážne. Sprchuje sa viackrát denne a zuby si čistí až päťkrát denne.


Jeho averzia k telovým sprejom sa vraj viac prejavila počas natáčania filmu Mačacie zlato v roku 2008, keď ho jeho filmová partnerka herečka Kate Hudson požiadala, aby počas nakrúcania používal práve dezodorant. Oscarový herec prezradil, že všetky ženy v jeho živote vrátane matky mu však vždy jasne povedali: „Pozri, tvoja prirodzená vôňa vonia. Po prvé ako mužsky, po druhé ako ty.“

Potvrdila to pre SiriusXM ďalšia herečka, Yvette Nicole Brown. Podľa Insideru prezradila, že jeho prirodzená vôňa je skvelá a jedinečná, pričom herec vonia sladko ako müsli. K tým, čo nepoužívajú dezodoranty, sa pridali aj ďalšie známe tváre Hollywoodu, ako Cameron Diaz (pre E! News povedala, že podľa nej si úplne stačí holiť podpazušie, aby sa tam neudržiaval zápach) či Bradley Cooper, ktorý sa radšej trikrát denne osprchuje.

Dezodorantov sa vzdala aj 53-ročná Julia Roberts. Priznala sa s tým v šou Oprah Winfrey a povedala, že tak chce prispieť k ochrane životného prostredia. K trendu neumývania sa či jednoducho obmedzovania používania vody sa medzi prvými len prednedávnom vyjadrili Mila Kunis a Ashton Kutcher, ktorí v podcaste Armchair Expert hovorili o tom, že svoje deti neumývajú každý deň. „Umyjeme ich, keď na nich vidíme špinu,“ vysvetlili. 

Podobne sa vyjadrila aj Kirsten Bell s manželom Daxom Shepardom. Tí svoje deti podľa portálu complex.com zvykli umývať každý deň, no dnes si radšej „počkajú, kým začnú smrdieť“. K tejto téme sa neskôr vyjadrila aj Cardi B, a to skôr ironicky a kriticky. Rovnako tak Jason Momoa, ktorý potom, ako ho herečka Isabela Merced obvinila, že sa neumýva, povedal: „Nezačínam žiadny nový trend. Sprchujem sa, verte mi.“

Domov
Zdieľať
Diskusia