Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2021, 7:03
Čas čítania 0:56
Martin Adam Pavlík

Ashton Kutcher a Mila Kunis nevidia dôvod na kúpanie seba a svojich detí. Vraj im stačí umyť si tvár, podpazušie a rozkrok

Ashton Kutcher a Mila Kunis nevidia dôvod na kúpanie seba a svojich detí. Vraj im stačí umyť si tvár, podpazušie a rozkrok
Zdroj: Warner Bros.
ZAUJÍMAVOSTI ASHTON KUTCHER MILA KUNIS
Uložiť Uložené

Vyhlásili to v podcaste Armchair Expert, ktorý moderujú americkí herci Dax Shepard a Monica Padman.

Ako uvádza CNN, herecký pár šokoval moderátorov svojimi vyjadreniami. Kutcher v podcaste povedal, že denne si umýva len podpazušie a rozkrok, nič iné. Tiež má vraj tendenciu si po tréningu umyť tvár trochou vody, aby sa zbavil soli. Kunis povedala, že tvár si umýva dvakrát denne.

Dodali, že tento šetrný prístup sa snažia preniesť aj na svoje dve malé deti. Ich dcéra Wyatt má šesť rokov, Dimitri len štyri. „Nikdy som nepatrila medzi rodičov, čo kúpu novorodencov,“ prezradila herečka, ktorá vyrastala na Ukrajine a vraj už ako dieťa sa príliš nesprchovala, lebo doma nemali teplú vodu. Keďže teraz sú ich deti staršie, našli si v ich umývaní systém. Ten spočíva v tom, že ak na nich uvidia špinu, jednoducho ju zmyjú. „V opačnom prípade to nemá zmysel, povedal Kutcher.

S moderátorkou Monicou Padman sa zhodli, že používanie mydla zbavuje telo prirodzeného kožného mazu. Dvojica ho preto takmer vôbec nepoužíva. Herecký pár v podcaste okrem iného porozprával aj o tom, ako sa dostal ku kryptomene, ako môže decentralizovaná mena existovať súčasne s národným menovým systémom či o animovanej NFT šou Stoner Cats.

Mila Kunis sa s rodinou presťahovala do Spojených štátov, keď mala sedem rokov. „Do New Yorku sme pricestovali v stredu a v piatok ráno sme už boli s bratom v škole v L. A,“ povedala herečka v rozhovore pre The Telegraph v roku 2011. Keď mala deväť rokov, začala navštevovať hodiny herectva v Beverly Hills.

Domov
Zdieľať
Diskusia