Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2021, 20:08
Čas čítania 1:05
Ema Stanovská

TOP 3 v pondelok: V očkovacej lotérii vyhrá 100-tisíc ľudí, športovkyňa má poľské vízum a Žideková nazbierala 67-tisíc followerov

NEWS TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Toto sú top správy z dnešného dňa.

Matovič rozdá 21 miliónov eur

Do očkovacej lotérie „Byť zdravý je výhra“ sa za približne dvadsať hodín zaregistrovalo vyše 160-tisíc ľudí. Každý deň okrem soboty budú v priamom prenose na RTVS žrebovať ľudí, ktorí vyhrajú menšie ceny, v nedeľu budú mať piati ľudia šancu získať 100-tisíc eur.

Zároveň budú každý deň losovať piatich ľudí, ktorí vyhrajú 10-tisíc eur. Novinkou je aj elektronické hlasovanie, v ktorom o výhru 100 eur hrá až 10-tisíc ľudí každý týždeň. Súčasťou bude aj edukačná kampaň.

Viac si prečítaš tu.

matovič
Zdroj: TA3

Humanitárne vízum pre bieloruskú olympioničku

Poľsko udelilo humanitárne vízum 24-ročnej bieloruskej atlétke a účastníčke letných olympijských hier v Tokiu Kryscine Cimanovskej. Športovkyňu chcelo v nedeľu vedenie bieloruského olympijského tímu bez jej súhlasu poslať domov, pretože verejne kritizovala svoj národný tím. 

„Cimanovská je už v priamom kontakte s poľskými diplomatmi v Tokiu. Dostala humanitárne vízum. Poľsko spraví všetko, čo bude možné, aby jej pomohlo pokračovať v jej športovej kariére,“ napísal na Twitteri námestník poľského ministra zahraničia Marcin Przydacz. 

Viac si prečítaš tu.

Kryscina Cimanovskábieloruský národný tím
Zdroj: TASR/AP

Vyše 67-tisíc sledovateľov za deň

Tatiane Židekovej sa zatiaľ nepodarilo obnoviť vymazaný 200-tisícový profil na Instagrame, fanúšikovia ju môžu sledovať na jej novovytvorenom účte. Nový profil si založila v nedeľu popoludní, v pondelok ráno už preskočila hranicu 50-tisíc followerov. Zdieľaním ju podporilo množstvo influencerov, medzi nimi aj Zuzana Plačková.

Viac sa dočítaš tu.

Žideková
Zdroj: Instagram/Tatiana Žideková

INSTAGRAM: post dňa

Takéto preteky F1 si zrejme v poslednom čase nepamätá nikto. Valtteri Bottas nielenže rozbil monopost Landa Norrisa, ale rovno ho poslal do Maxa Verstappena a následne sám vyradil Sergia Pereza. Bizarný moment nastal, keď Lewis Hamilton v istom momente ostal na štarte úplne sám. Viac si prečítaš tu.

Tento vtipný moment dokonale vystihlo memečko nižšie:

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Bardejovský memevedúci🔥 (@bjmemky)

Domov
Zdieľať
Diskusia