Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2021, 18:52
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Idris Elba je divoký kovboj. The Harder They Fall je ako westernový tím Avengers plný špičkových afroamerických hercov

Idris Elba je divoký kovboj. The Harder They Fall je ako westernový tím Avengers plný špičkových afroamerických hercov
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE HARDER THEY FALL
Uložiť Uložené

Westernovka sa na Netflix a do vybraných kín dostane na jeseň.

Idris Elba je vodcom černošského gangu na divokom západe. Film sa volá The Harder They Fall a na Netflixe a vo vybraných kinách bude mať premiéru na jeseň. Dej sa zameria na kovboja menom Nat Love (Jonathan Majors), ktorý dá dokopy starú partiu, aby sa postavil svojmu dávnemu nepriateľovi (Idris Elba).

Ten však má svoju vlastnú skupinu zločincov, ktorých hrajú herci ako Lakeith Stanfield či Regina King. V snímke si zahrajú aj Delroy Lindo a Zazie Beetz. Vo všetkých prípadoch ide o kvalitných hercov, ktorým sa v posledných rokoch nesmierne darilo.

Odporúčané
Vrhli sa na seba krátko po tom, čo sa spoznali. Sleduj 10 totálnych nadržancov na exotickom ostrove, kde je zakázaný sex Vrhli sa na seba krátko po tom, čo sa spoznali. Sleduj 10 totálnych nadržancov na exotickom ostrove, kde je zakázaný sex 24. júna 2021, 12:11

Režíruje Jeymes Samuel, ktorý doteraz natočil len kraťas pre Jay-Zho (Jay-Z tento film aj produkuje) a priemerný westernový film They Die by Dawn. Trailer na tento počin sa nám však celkom páči a čisto černošský herecký ansámbel pôsobí v rámci westernového žánru naozaj čerstvo.

Domov
Zdieľať
Diskusia