Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2016, 20:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus predstavuje silný emotívny singel, ktorý je zároveň sprievodnou skladbou k pripravovanému československému filmu

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Tretina Kontrafaktu sa ešte pred vydaním ďalších ochutnávok z Krstného Otca rozhodla potešiť nás ďalším projektom.

Ako už všetci veľmi dobre viete, v aktuálnom roku sa ešte môžeme tešiť na zopár dlhoočakávaných albumov, medzi ktoré patrí bez pochýb aj ten od Rytmusa. Ten nám už dlhšie servíruje zaujímavé novinky, pričom sa to všetko začalo projektom Eternal a pokračovalo až po vydanie prvého singlu s názvom Pozor. Medzitým však tretina Kontrafaktu v žiadnom prípade nezaháľala, práve naopak. Pre všetkých tých, ktorí pravidelne sledujú Patresove sociálne siete zároveň nebude novinkou, že si popri prípravách svojho sóla našiel čas aj na ďalší projekt s názvom Pírko a my si teraz priblížime, o čo vlastne ide. 

Pírko je chystaný československý film vznikajúci pod režisérskou taktovkou Lucie Klein Svobodovej a Petra Klein Svobodu, ktorý sa v kinách objaví už 5. októbra a práve Rytmus sa zhostil nie úplne jednoduchej úlohy, ktorou bolo pripraviť patričný soundtrack zachytávajúci atmosféru samotnej snímky. Dnes sme sa teda dočkali výsledku a musíme konštatovať, že by sme skladbu mohli pokojne zaradiť aj medzi tie plnohodnotné. Nielen hudobná produkcia od šikovného Maikyho Beatza, ale aj refrén v podaní Mons Berry dodávajú skladbe tú správnu atmosféru. Na albume sa pravdepodobne veľa podobných vecí nedočkáme, a tak môžeme túto vec označiť za príjemné spestrenie, ktoré je zároveň vizuálne obohatené o zábery zo samotného filmu. Dosť bolo slov, vychutnajte si najlepšiu titulnú skladbu k československému filmu vôbec. 

 

Späť
Zdieľať
Diskusia