Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2014, 20:54
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jurský svet ožíva po 20 rokoch v novom traileri plnom gigantických dinosaurov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Steven Spielberg si dohliadne na svojho miláčika a park plný dinosaurov bude snáď podareným počinom.

Predsa len sme sa dočkali. Prvý trailer pre Jurský Svet je konečne dostupný! Hoci, čakali sme ho až vo štvrtok. Universal asi chcel potešiť nedočkavých fanúšikov, medzi ktorých patrím aj ja. Čo však hovoria prvé zábery? Chris Pratt nepochybne film potiahne, avšak hlavnou atrakciou budú dinosaury. Dočkáme sa klasických scén, obrovských dinov, nebezpečných stvorení, ale najmä geneticky upraveného T-Rexa, ktorý nebude mať problém roztrhať akéhokoľvek predátora. Neviem, stále to pôsobí príjemne a lákavo a je to ešte len teaser, no čakal som niečo viac. Mám ale tušenie, že prvý Jurský park s kultovou scénkou T-Rexa to neprekoná. 

Steven Spielberg je v roli producenta, ale režíruje Colin Trevorow, ktorý toho za sebou nemá takmer vôbec nič. 22 rokov bude deliť prvý Jurský Park od Jurského Sveta a presne taký istý čas bude oddeľovať príbeh týchto dvoch filmov. Nejde sa remakeovať a ani rebootovať. Dočkáme sa niečoho ako v Transformers IV, teda nový príbeh, ale známy svet. Nemusíte sa teda báť, že sa budú ignorovať udalosti predošlých filmov. Geneticky upravené monštrum sa vymkne spod kontroly a park plný dinosaurov bude opäť narušený. Tentokrát je problém o to väčší, keďže sa na vyhynuté živočíchy chodia denno-denne pozerať stovky až tisícky ľudí. Koristi preto bude dosť. Zahrajú si Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) ktorý sa v Hollywoode asi nadobro usadí v Áčkových filmoch, Bryce Dallas Howard (50/50) a deti Ty Sympkins a Nick Robinson. V kinách si Jurský svet užijeme už 11. júna 2015. Viac fotiek, informácií a nových záberov bude možné dostať na Filmkulte, kde v piatok uvidíš aj prvý trailer pre Star Wars: Episode VII!. 




Jurský svet ožíva po 20 rokoch v novom traileri plnom gigantických dinosaurov
Jurský svet ožíva po 20 rokoch v novom traileri plnom gigantických dinosaurov
Jurský svet ožíva po 20 rokoch v novom traileri plnom gigantických dinosaurov
Späť
Zdieľať
Diskusia