Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2013, 13:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Wahlberg, Bana, Hirsch, Kitsch a Foster zabíjajú desiatky Talibáncov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vo vojenskej dráme Lone Survivor sa predstavia herci ako Wahlberg, Bana, Hirsch a Foster. Ich úlohou je jediné - prežiť.

Wahlberg, Bana, Hirsch, Kitsch a Foster zabíjajú desiatky Talibáncov

Po minuloročnom snímku Act of Valor som nevidel ani jeden priemerný vojnový film. Zdá sa, že Wahlberg, Bana, Hirsch, Foster a iní páni to plánujú zmeniť. Predstavia sa totižto vo vojnovej dráme Lone Survirov, ktorú zrežíruje Peter Berg (Kingdom, Battleship, Hancock) podľa knižnej predlohy. Premiéry by sme sa mali dočkať 10. januára.

Uvidíme príbeh 4 bratov v zbroji, ktorých úlohou je neutralizovať vysoko postaveného agenta Talibanu. Niečo sa ale zvrtne a začne ich prenasledovať malá armáda nepriateľov, čo nemôže skončiť dobre. Avšak z traileru sa dozvieme, že vek Rambov ešte zďaleka neskončil. Čo myslíte, pôjde konečne o dobrú žánrovku alebo priemerný film so známymi menami a hrdou proamerickosťou?

Domov
Zdieľať
Diskusia