Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2021, 7:11
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Žena si po prehýrenej noci našla na účte dlh 50 miliárd dolárov. Banka má bizarné vysvetlenie

NEWS FINANCIE
Uložiť Uložené

Vraj to robia, aby si získali pozornosť svojich klientov, keď ich účty nie sú v poriadku.

Američanka Maddie McGivernová si ráno po prehýrenej noci našla na svojom bankovom účte dlh vo výške 50 miliárd dolárov. Skutočný stav však bol približne 76 dolárov, a tak ju pohľad na internetové bankovníctvo nielen prekvapil, ale zdal sa jej aj nelogický. Celú situáciu opísala na sociálnej sieti Tiktok a upozornil na ňu portál Ladbible.

V skutočnosti môže byť ponaučením pre všetkých obyvateľov Spojených štátov, ktorí zverili svoje peniaze banke Chase.

Miliardový mínus banka využíva ako taktiku, aby prilákala pozornosť zákazníkov, pretože s ich účtami nie je niečo v poriadku. Banka vie, že sa jej v takom prípade používatelia účtov okamžite ozvú, a môže s nimi problém osobne alebo telefonicky vyriešiť. „Povedali mi tam, že ide o ich novú taktiku, aby tým zaujali majiteľa účtu, s ktorým niečo nie je v poriadku,“ povedala. 

Odporúčané
Britney Spears požiadala súd, aby ju oslobodil od opatrovníctva jej otca Britney Spears požiadala súd, aby ju oslobodil od opatrovníctva jej otca 24. júna 2021, 9:07

Celý prípad mal šťastný koniec. Ako nepravdivá sa ukázala aj pozitívna správa z účtu, keďže banka pôvodne tvrdila, že Maddie v roku 2099 dostane dlžnú sumu späť na účet v pluse. 

„Je to čudesný spôsob, ako upozorniť na problémy. Všetko sa však uviedlo na pravú mieru, chvalabohu,“ dodala Američanka na Tiktoku.

Domov
Zdieľať
Diskusia