Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti TV Nova.
26. júna 2021, 16:45
Čas čítania 1:13
Sponzorovaný obsah

Rodina, ktorá prišla o všetko a musela sa presťahovať do zapadnutého mestečka. Sleduj megaúspešný seriál Shitt's Creek na Voyo

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Táto netradičná komédia získala množstvo ocenení a po úspechoch v Kanade a Amerike prichádza do Česka.

Přepychový dům, značkové oblečení, šperky, záplava peněz drahé večírky a auta – to všechno je pryč. Zbylo jim pouze malinké městečko Schitt's Creek, které kdysi John, hlava rodiny, koupil jako vtip. Nyní se celá rodina se svými několika málo drobnostmi stěhuje do podřadného motelu ve svém městě, kde se postupně setkává s místními občany, kteří nevěří vlastním očím. 

Takto v skratke by sme ti opísali kanadský komediálny seriál Mestečko Shitt's Creek, ktoré ti prináša online streamovacia služba Voyo. Ako sme ti už naznačili vyššie, dej sleduje príbeh zbohatlíckej rodiny Roseových, ktorá sa zo dňa na deň ocitne na mizine. Rodina je pritom vskutku unikát. Manželé Johnny a Moira a jejich dospělé děti David a Alexis zažívají jeden šok za druhým. Představ si, že jsi celý život žil v přepychu, vše za tebe dělal najatý personál a najednou čelíš reálnému životu. Jak to asi dopadne?

Shitt's Creek
Zdroj: Voyo.cz

Táto komédia, ktorá sa na obrazovky dostala v roku 2015 a doma v Kanade okamžite zožala obrovský úspech, patrí medzi najpopulárnejšie seriály. Jej autorom sú otec a syn Dan a Eugene Levy (Prci, prci, prcičky), pričom obaja si v seriály rovno strihli hlavné mužské roly. Rodinný byznys doplňuje herečka Sarah Levy, která ztvárňuje místní servírku Twylu. V seriály hrá hlavnú úlohu aj Catherine O'Hara (Sám Doma 1 & 2) či Annie Murphy (Kráska a zviera). I když postavy působí na první pohled jako povrchní karikatury, čím déle s nimi jste, tím více si uvědomujete, že opak je pravdou. Během šesti serií tedy poznáš městečko i jeho nechtěné obyvatele a rozhodně to budete sát za to.

Shitt's creek
Zdroj: Voyo.cz

O tom, že ide o kvalitný seriál svedčí, že tento kanadský komediální seriál získal v 72. ročníku cen Emmy devět zlatých sošek, včetně té za nejlepší seriál. Za sitcom o zkrachovalé zámožné rodině nucené přestěhovat se do zapadlého městečka Schitt's Creek dostali cenu i jeho tvůrci otec a syn Eugene a Daniel Levyové za hlavní a vedlejší mužskou roli.

Späť
Zdieľať
Diskusia