Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2021, 8:35
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Billie Eilish sa ospravedlnila za zosmiešňovanie Aziatov. Na Tiktoku zverejnili jej staré video, na ktorom mala 14 rokov

Billie Eilish sa ospravedlnila za zosmiešňovanie Aziatov. Na Tiktoku zverejnili jej staré video, na ktorom mala 14 rokov
Zdroj: Dave Benett/Getty Images
NEWS BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Billie Eilish sa k svojmu starému výroku postavila čelom aj napriek tomu, že v tom čase mala len 14 rokov a pravdepodobne vôbec nevedela, čo hovorí.

Speváčka Billie Eilish zverejnila na Instagrame dlhé vyjadrenie, ktoré sa týkalo 5 rokov starého videa. Päťnásobná držiteľka cien Grammy vo videu spieva, resp. perami napodobňuje text pesničky Fish Tylera The Creatora, v ktorom raper uráža Aziatov. V ďalšom videu si podľa používateľov Tiktoku uťahuje z rôznych prízvukov. 

Záznamy, ktoré neznámy používateľ na Billie Eilish vytiahol, sú približne 5 rokov staré. V tom čase mala speváčka 13 alebo 14 rokov a pravdepodobne si plne neuvedomovala skutočný význam svojho konania, napriek tomu sa rozhodla všetkým sledovateľom aj dotknutým skupinám verejne ospravedlniť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia