Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2021, 16:04
Čas čítania 1:23
Daniel Mikolášik TASR

Peter Pellegrini: Keby som bol premiérom, mali by sme zaočkovaných vyše 50 percent ľudí

POLITIKA NÁRODNÁ RADA SR PETER PELLEGRINI VLÁDA EDUARDA HEGERA
Uložiť Uložené

Expremiér vyčíta vláde, že na vytvorenie ekarantény mala rok, no doteraz nefunguje.

Minister životného prostredia Ján Budaj (OĽaNO) naznačil, že mobilná aplikácia typu ekaranténa by mohla na Slovensku fungovať od 1. júla. Bližšie o tom podľa neho bude informovať ústredný krízový štáb (ÚKŠ). Povedal to v nedeľnej diskusnej relácii TV Markíza Na telo.

Odporúčané
Matovič sa úplne prepadol, dôveruje mu menej ľudí ako Kotlebovi. Najdôveryhodnejšia je Čaputová a Pellegrini Matovič sa úplne prepadol, dôveruje mu menej ľudí ako Kotlebovi. Najdôveryhodnejšia je Čaputová a Pellegrini 20. júna 2021, 13:31

Expremiér a líder mimoparlamentného Hlasu-SD Peter Pellegrini vyčítal vláde, že na vytvorenie aplikácie mala rok, no doteraz nefunguje. Pellegrini a Budaj sa zhodli, že nie sú za povinné očkovanie proti covidu-19.

Budaj však pripustil, že ak bude situácia dramaticky zlá, vláda bude musieť nejako konať. Nateraz však podporuje kroky na zvýšenie záujmu o očkovanie.

Pellegrini vyhlásil, že keby bol premiérom, Slovensko by už dnes malo zaočkovaných vyše 50 percent obyvateľov. On sám pritom s očkovaním váha a ani nevyzval svojich voličov, aby sa išli dať zaočkovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia