Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. júna 2021, 7:03
Čas čítania 1:06
Adam Novosad

Kanye West sa do Iriny Shayk zahľadel už v roku 2010. Užívajú si vraj fázu zamilovanosti, ale záväzky zatiaľ neriešia

Kanye West sa do Iriny Shayk zahľadel už v roku 2010. Užívajú si vraj fázu zamilovanosti, ale záväzky zatiaľ neriešia
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3/volně k užití
NEWS KANYE WEST
Uložiť Uložené

Ešte spolu oficiálne netvoria pár, ale vraj majú obidve strany záujem o spoločnú budúcnosť.

Kanye West zatiaľ neplánuje obrátiť svoj život naruby kvôli Irine Shayk, ale momentálne sú obaja vo fáze zamilovanosti. Takéto správy prichádzajú z bulvárnych webov, ktoré sa na nový vzťah známeho rapera vypytovali ľudí z jeho blízkeho okolia, informuje Vanity Fair.

Dvojica vraj prežíva fázu ako z medových týždňov, hľadajú si k sebe cestu a spoznávajú jeden druhého. Ich vzťah však zatiaľ nemožno nazvať vzťahom, pretože nechcú nič unáhliť. Podľa zdroja z okolia Westa oslovil Shayk práve on pred pár týždňami, stretli sa spolu v New Yorku a napokon ju pozval na spoločnú oslavu svojich narodenín do Francúzska.

Spojenie Kanyeho Westa s Irinou Shayk nie je náhodné. Obaja sa stretli na natáčaní klipu ku skladbe Power v roku 2010 a Kanye si vraj odvtedy na Irinu dobre pamätal. „Vždy si myslel, že je výnimočná, a udržiavala si miesto v jeho mysli,“ konštatuje zdroj.

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Momentálne údajne obaja plánujú vyskúšať randenie na diaľku, pretože aktivity rapera sa sústredia v Los Angeles, zatiaľ čo Irina Shayk býva v New Yorku. V tejto chvíli spolu oficiálne netvoria pár, ale obaja majú o tento krok záujem, a tak len zisťujú, ako by spolu vedeli fungovať.

Vznik nového spojenia podľa všetkého schvaľujú aj bývalí partneri oboch z nich. Kim Kardashian je vraj šťastná, že je po boku Kanyeho práve Irina, zatiaľ čo Bradley Cooper s Irinou udržiava blízky vzťah a vraj mu nezáleží na tom, s kým bude randiť, pokiaľ bude šťastná a spokojná.

Domov
Zdieľať
Diskusia