Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2021, 14:39
Čas čítania 0:35
Daniel Mikolášik

Šéf policajnej inšpekcie Szabó ide do väzby. Je obvinený, že prijal ako úplatok televízory a 20 000 eur

NEWS SÚDY VÄZENIE
Uložiť Uložené

Najvyšší súd posiela riaditeľa Úradu inšpekčnej služby do vyšetrovacej väzby.

Obvinený riaditeľ Úradu inšpekčnej služby Adrián Szabó bude stíhaný väzobne. Rozhodol o tom trojčlenný senát Najvyššieho súdu SR na svojom verejnom zasadnutí. Sťažnostný súd tak zrušil rozhodnutie Špecializovaného trestného súdu v Pezinku, ktorý Adriána Szabóa 5. júna nezobral do väzby.

Odporúčané
Zsuzsová mala krátko po vražde tep ako pretekár, správy o zuboch a snehu skúmal kryptológ. Pokračuje kauza Kuciak Zsuzsová mala krátko po vražde tep ako pretekár, správy o zuboch a snehu skúmal kryptológ. Pokračuje kauza Kuciak 14. júna 2021, 12:30

Senát Najvyššieho súdu SR sa na zasadnutí zaoberal sťažnosťou prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry voči rozhodnutiu Špecializovaného trestného súdu. Úrad inšpekčnej služby na pondelkovom zasadnutí zastupuje špeciálny prokurátor Daniel Lipšic. Na pondelkové zasadnutie sa dostavil obvinený Adrián Szabó aj jeho obhajca Zoltán Perhács.

Domov
Zdieľať
Diskusia