Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2021, 15:22
Čas čítania 0:27
Viktor Kniš

Vážna nehoda na strednom Slovensku, auto prešlo do protismeru a zrazilo cyklistov: matka neprežila a syn bojuje o život

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Účastníkmi dopravnej nehody boli osobné auto a dvaja cyklisti. Na mieste udalosti zasahovali siedmi hasiči s dvomi kusmi techniky.

Po dopravnej nehode v Harmanci v Banskobystrickom okrese boli dvaja cyklisti v bezvedomí, v sobotu na mieste pristál vrtuľník záchrannej zdravotnej služby. Matka medzičasom podľahla vážnym zraneniam, dieťa aktuálne bojuje o život v neďalekej nemocnici. „Z miesta záchranári odviezli zraneného 10-ročného chlapčeka a o jeho život bojujú v Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou v Banskej Bystrici. Jeho mama, žiaľ, zraneniam podľahla na mieste,“ informuje Katarína Kováčiková z TV JOJ.

Odporúčané
14 alebo 6, s Pčolinským alebo bez? Lipšicov úrad a prokuratúra sa nevedia dohodnúť, ktoré spisy a koľko zobrala inšpekcia NAKA 14 alebo 6, s Pčolinským alebo bez? Lipšicov úrad a prokuratúra sa nevedia dohodnúť, ktoré spisy a koľko zobrala inšpekcia NAKA 12. júna 2021, 11:10

Informovalo o tom v sobotu predpoludním operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici.


Podľa TV Markíza za volantom auta sedel 45-ročný vodič, ktorý z neznámych príčin prešiel do protismeru a zachytil matku a jej dieťa, keď prechádzali v neprehľadnej zákrute na bicykloch. Vodičovi nenamerali v krvi alkohol. 

Domov
Zdieľať
Diskusia