Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2021, 18:57
Čas čítania 0:55
Richard Bonde

Rakúsky vojak si dal na semenníky vytetovať hákový kríž. Pôjde na 19 mesiacov do väzenia

Rakúsky vojak si dal na semenníky vytetovať hákový kríž. Pôjde na 19 mesiacov do väzenia
Zdroj: Pexels/Dirk Vorderstraße/CC0
NEWS NACIZMUS
Uložiť Uložené

Tetovanie na genitáliách však nie je jeho jediným prešľapom.

29-ročného vojaka z Rakúska čaká podľa súdu 19-mesačný pobyt za mrežami. Obžalovaný si dal na svoj miešok vytetovať symbol hákového kríža. Okrem toho ho súd upodozrieva zo zdieľania nacistickej propagandy na internete.

Podľa portálu Daily Mail sa svojou telesnou modifikáciou údajne dvakrát pochválil pred kolegami, v jednom z prípadov bol podľa svedkov pod vplyvom alkoholu. Tí potvrdili aj to, že obvinený pil víno značky Vini Lunardelli, ktoré má na fľašiach fotografie Adolfa Hitlera.

Odporúčané
28-ročný nadšenec pre rytierov, ktorý vylepil facku Emmanuelovi Macronovi, pôjde do väzenia na 4 mesiace 28-ročný nadšenec pre rytierov, ktorý vylepil facku Emmanuelovi Macronovi, pôjde do väzenia na 4 mesiace 10. júna 2021, 21:26

Súd v meste Klagenfurt, ktoré leží na juhu Rakúska približne 300 kilometrov od Viedne, mu za nacistiské tetovanie v oblasti genitálií spolu s podozrením na propagovanie nacizmu uložil trest odňatia slobody na 1 rok a 7 mesiacov.

Domov
Zdieľať
Diskusia