Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2021, 18:57
Čas čítania 1:05
Adam Novosad

VIDEO: Zamestnanec pizzerie vo virálnom Tiktoku ukázal, ako dokáže ukradnúť kus pizze bez toho, aby si to zákazník všimol

NEWS PIZZA
Uložiť Uložené

Hitom internetu sa stalo video, v ktorom zamestnanec pizzerie ukazuje svoj tajný hack.

Neznámy zamestnanec pizzerie ukázal internetu šikovný hack, pomocou ktorého si dokáže v prípade potreby ukradnúť veľký kus pizze z každej objednávky bez toho, aby si zákazník všimol, že mu čokoľvek chýba, informuje Dailydot.

Vo virálnom videu na Tiktoku, ktoré medzitým videlo takmer 30 miliónov ľudí, vzal čerstvo upečenú pizzu, ktorú prehodil do škatule. Namiesto toho, aby ju hneď narezal na osem kúskov, vzal potrebný nástroj a v strede pizze vyrezal podlhovastý kus, ktorý odobral a odovzdal svojmu kolegovi či kolegyni. 

@lonelypepperoni

@miladmirg ##fypシ ##foryoupage ##food ##foodtiktok ##foodie ##pizzapizza ##cheese ##cheesepizza ##pizza ##nobodyneedstoknow

♬ how would they know bad girls club – Chris Gleason

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že kus bude zákazníkovi chýbať, lenže zamestnanec ho odrezal takým spôsobom, aby následne mohol pizzu pritlačiť naspäť dokopy a narezať na osem kúskov. V škatuli zostala pizza, kde medzi jednotlivými kúskami zostal minimálny priestor, a tak by zrejme nikto nemal podozrenie, že ho zamestnanci pizzerie oklamali.

Odporúčané
Ako čašníčka som na Slovensku zarobila viac ako mama doktorka v Minsku. Liza ako 17-ročná odišla z Bieloruska pred Lukašenkom Ako čašníčka som na Slovensku zarobila viac ako mama doktorka v Minsku. Liza ako 17-ročná odišla z Bieloruska pred Lukašenkom 4. júna 2021, 9:30

Pod videom sa na Tiktoku objavili už dva milióny komentárov, v ktorých používatelia vyjadrujú svoju frustráciu aj úžas nad tým, čo práve videli. Množstvo ľudí podľa vlastných slov prestáva dôverovať svojim doručovateľom pizze a chystajú sa dôkladne skontrolovať, či dostali celú pizzu alebo takéto praktiky používajú aj reštaurácie v ich okolí.

Na druhej strane, mnohé komentáre upozornili, že takéto praktiky nie sú ani zďaleka bežné a zaužívané v každej prevádzke. V bežnej situácii si pritom po pozornejšom prezretí určite všimneš, či ti nechýba kus pizze, respektíve či ju vybrali z pece a vložili priamo do škatule.

Domov
Zdieľať
Diskusia