Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2021, 12:19
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Black Widow nebude žiadnou nudnou drámou. Nový trailer odhaľuje explozívnu akciu a sexy sestry zabijačky

Black Widow nebude žiadnou nudnou drámou. Nový trailer odhaľuje explozívnu akciu a sexy sestry zabijačky
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY BLACK WIDOW
Uložiť Uložené

Black Widow uvidíme v kinách už budúci mesiac.

Black Widow sa po odklade konečne dostane do kín už 9. júla. Len mesiac nás teda delí od nového marvelovského filmu, ktorý uvidíme dva roky po tom poslednom (Spider-Man: Far From Home). Ako už iste vieš, sólovka Black Widow nám ukáže, čo Natasha Romanoff (Black Widow) robila predtým, než sa začali udalosti filmov Infinity War a Endgame. Viac spoznáme jej minulosť, odhalíme jej dávnych nepriateľov, ale aj rodinu, ktorú kvôli úlohám hrdinky v Avengers musela nechať za sebou. 

Odporúčané
Rýchlo a zbesilo 9, Tiché miesto 2, Conjuring 3 či nová pixarovka. Vraciame sa do kín, v ktorých budú hrať hollywoodske pecky! Rýchlo a zbesilo 9, Tiché miesto 2, Conjuring 3 či nová pixarovka. Vraciame sa do kín, v ktorých budú hrať hollywoodske pecky! 2. júna 2021, 16:25

Po jej boku bude stáť ďalšia trénovaná špiónka Yelena Belova (Florence Pugh), drsne pôsobiaca Melina (Rachel Weisz) a Alexei Schostakov, známy ako Red Guardian (David Harbour). Práve Florence Pugh by sa v Marvel Cinematic Universe mala stať novou hrdinkou Black Widow. 

Domov
Zdieľať
Diskusia