Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2021, 22:45
Čas čítania 0:59
Tímea Krauszová

Logan Paul si pred zápasom verí: Keď porazím Mayweathera, budem najlepším boxerom na svete, tvrdí

Logan Paul si pred zápasom verí: Keď porazím Mayweathera, budem najlepším boxerom na svete, tvrdí
Zdroj: Getty Images/Jayne Kamin-Oncea
ŠPORT FLOYD MAYWEATHER LOGAN PAUL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Avizovaný zápas budeš môcť sledovať v pondelok 7. júna v skorých ranných hodinách.

Logan Paul tvrdí, že bude najlepším boxerom na svete. Pripravovaný zápas s Floydom Mayweatherom plánuje vyhrať, chce ho ponížiť a tvrdí, že ho všetci podceňujú. Vraj nie je obyčajný youtuber, je pripravený bojovať a zvíťaziť.

Mayweatherovo skóre oproti tomu jeho však naznačuje trochu iný zápas.

Po výhre chce ísť do dôchodku

Mayweather má za sebou 50 zápasov a všetky vyhral a na konte má niekoľko svetových titulov. Paul zatiaľ bojoval len s youtuberom KSI-om, prvýkrát sa zápas skončil remízou a pri odvete Paul prehral.

Napriek tomu však vraví, že je pripravený na zápas. „On si naozaj myslí, že som len youtuber, že som fejkový bojovník. Chápem to. Floyd ma podceňuje a to mu ublíži. Chcem, aby priniesol všetky svoje opasky, pretože ho knokautujem a potom sa stanem najlepším boxerom na svete,“ znejú podľa Ladbible jeho odvážne plány.

Po toľko avizovanom a pre pandémiu už aj preloženom zápase má v pláne ísť do dôchodku. „Kúpim si pozemok hore v New Yorku a Floydovi neponúknem odvetu.“

Zápas sa odohrá 6. júna, takže ho naživo môžeš u nás sledovať v skorých ranných hodinách 7. júna (pondelok). Ide len o exhibičný zápas, no je zjavné, že Paul do toho chce dať všetko. 

Ak všetko vypáli tak, ako očakáva, môže si za súboj s Mayweatherom zarobiť 20 miliónov dolárov. K tejto sume sa zrejme dopracuje, ak si prístup k priamemu prenosu zakúpi dostatočný počet ľudí, prípadne sa mu Mayweathera dokonca podarí poraziť a organizátori mu budú musieť vyplatiť všetky bonusy. Ani bez nich však domov nebude odchádzať naprázdno. 

Odporúčané
Logan Paul sa bojí, že Mayweather dá zavraždiť jeho brata Jaka. Za spoločný súboj sa mu rysuje 20-miliónová výplata Logan Paul sa bojí, že Mayweather dá zavraždiť jeho brata Jaka. Za spoločný súboj sa mu rysuje 20-miliónová výplata 11. mája 2021, 14:11
Domov
Zdieľať
Diskusia