Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. mája 2021, 21:32
Čas čítania 0:28
Viktor Kniš

Slovensko prehráva v dôležitom zápase so Švédskom. O postup bude bojovať do poslednej chvíle

NEWS MAJSTROVSTVÁ SVETA V HOKEJI 2021
Uložiť Uložené

Aj keď Slováci strelili úvodný gól zápasu a herne mali vo väčšine zápasu minimálne optickú prevahu, body si z dôležitého stretnutia neodnášajú.

Slovenská hokejová reprezentácia má za sebou šesť zo siedmich zápasov základnej časti na majstrovstvách sveta 2021. V doterajšom priebehu turnaja sa nášmu výberu podarilo získať 12 bodov, do zápasu so Švédskom nastupovali s tým, že na istý postup potrebujú ešte aspoň jeden bod. Aj napriek mimoriadne streleckej aktivite sa Slovensku podarilo streliť len jediný gól, kým Švédi boli úspešní hneď dvakrát. Tretíkrát sa už trafili do prázdnej siete.

Po prehre 1 : 3 sa tak zrak fanúšikov bude upierať na utorkový zápas Slovenska proti Česku, v ktorom sa dozvieme, či postúpime zo základnej skupiny, v ktorej sme odohrali množstvo kvalitných zápasov. 

Odporúčané
Budeme hokejoví majstri sveta? Odpovedali nám tí najpovolanejší Budeme hokejoví majstri sveta? Odpovedali nám tí najpovolanejší 26. mája 2021, 17:30

Za Slovensko sa presne trafil iba najproduktívnejší hráč celého šampionátu Peter Cehlárik, všetkým štyrom formáciám sa však darilo zamestnávať švédskeho brankára. 

Domov
Zdieľať
Diskusia