Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2021, 6:41
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Zayo odmieta drogy, chce jazdiť Benzom. Počúvaj banger Nayson

HUDBA ZAYO
Uložiť Uložené

Zayov druhý sólový album Wassup si už niekoľko dní môžeš vypočuť na streamovacích službách.

Zayo vydáva nový videoklip k svojmu druhému sólovému projektu s názvom Wassup. Skladba Nayson patrí do prvej polovice albumu, kam člen skupiny Haha Crew zaradil koncertné skladby a bangre. Priznáva zároveň, že pri formovaní tracklistu schválne zaradil rýchlejšie tracky s hitovým potenciálom na začiatok a pomalšie plávajúce veci na koniec, keď už bude mať poslucháč dosť. 

Práve Nayson je skladba, ktorú si fanúšikovia obľúbili podľa rebríčka Spotify zatiaľ najviac, samozrejme, ak nerátame skladby, ktoré vydal skôr než celý album. Častou otázkou v našom otázkomate na Instagrame pred rozhovorom so Zayom bolo, kto je Nayson. Odpovedáme teda, že ide o hudobného producenta Nicholasa Naisona, ktorý sa aj v tomto prípade postaral o beat. 

Videoklip k skladbe doplnil pražský režisér Jan Strach so svojím tímom.

Odporúčané
Majú platinové platne, pokoru aj sebavedomie. Počúvaj Zayov album so slohami od Ega, Bena Cristovaa aj Dalyba Majú platinové platne, pokoru aj sebavedomie. Počúvaj Zayov album so slohami od Ega, Bena Cristovaa aj Dalyba 22. mája 2021, 19:40

Na náš rozhovor so Zayom sa môžeš tešiť v nasledujúcich dňoch. Dozvieš sa v ňom detaily o albume, porozprávali sme sa však aj o jeho (ne)vzťahu k politike, o klipoch, budúcom albume Haha Crew a mnohom ďalšom. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia