Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Masjter-regal.sk.
24. mája 2021, 19:54
Čas čítania 1:44
Sponzorovaný obsah

Policové regály: Zorganizujú ti priestor a ušetria čas bez veľkej námahy

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Vďaka policovým regálom môžeš mať vo svojej izbe či v pracovni razom poriadok ako nikdy predtým.

Koľko času každý deň tráviš pred skriňou, keď sa snažíš dať dokopy seba aj vhodné oblečenie? Koľko ti trvá nájsť si niečo vhodné na konkrétnu príležitosť, podľa počasia alebo nálady? Niekedy je to naozaj náročná úloha, pod ktorej komplikovanosť sa ale podpisujeme svojím vlastným pričinením. Za všetko môže chaos a neporiadok v okolí, s ktorým sa najčastejšie stretávame v našich šatníkoch.

Všetko však môže byť úplne inak. Stačí pritom využiť niekoľko praktických tipov a dať všetky veci, ktoré ťa obklopujú a robia spoločnosť, do poriadku. My pre teba zoznam takýchto tipov máme a ponúkame ti ho k nahliadnutiu. Aj vďaka nim bude konečne tvoj šatník čistý a uprataný. Musíš ale niekde začať.

Analýza aktuálneho stavu

Zhromaždi všetko oblečenie, ktoré máš, na jedno miesto. Len potom pochopíš, že je ho zbytočne veľa a niektorých kúskov sa je naozaj nutné konečne zbaviť, prípadne posunúť niekomu, kto ich dobre využije.

Potom sa sústreď na tie veci, ktoré sa ti páčia, ktoré máš veľmi radi a nosíš ich s radosťou! Práve pre ne bude nutné v tvojom priestore nájsť aj adekvátne miesto. Každá obľúbená vec predsa potrebuje svoj priestor. Šetríš tým voľné metre štvorcové a predchádzaš predčasnému  opotrebovaniu odevu.

Keď už budeš mať v šatníku iba svoje obľúbené veci, ranné vstávanie a voľba outfitov bude oveľa jednoduchšia, pretože získaš o svojich milovaných módnych kúskoch dokonalý prehľad.

Regal
Zdroj: Majster-regal.sk

Multifunkčný úložný systém

Dobrá organizácia a pohodlie v interiéri závisí od mnohých faktorov. Avšak, jedným z tých najdôležitejších, ktorý ti v tomto smere veľmi dobre pomôže, je do detailu premyslený a zvolený úložný systém.

Ak si si teda vytriedil svoj šatní a myšlienky, si odhodlaný zorganizovať si priestor podľa svojich predstáv, môžeš pokračovať ďalej. Konkrétne s multifunkčným úložným systémom.

Aj jeho zostaveniu by však mala predchádzať menšia analýza dostupných možností, ktoré sa oplatí zohľadňovať s rozmermi a špecifickými črtami daného priestoru. Obľúbené modely vstavaných šatníkových skríň ale ani zďaleka nie sú jediné a vždy najlepšie riešenie.

O dokonalú organizáciu a prehľad sa určite dobre postarajú aj najlepšie policové regály.

Štýlové a praktické police

Takéto jednoduché konštrukcie z odolného kovu sú dnes veľmi moderné. Za ich úspechom je hneď niekoľko výhod. Rozmanitosť veľkostí a štýlov umožňuje ich rôzne použitie v akomkoľvek priestore. O každej jednej položke tak získaš dokonalý prehľad.

Vďaka otvorenému systému pevných, odolných a dostatočne veľkých políc nie je priestor zaťažený. Naopak, svetla aj vzduchu budeš mať v izbe či kancelárii oveľa viac.

Regály veľa vydržia, jednoducho ich vždy vyčistíš a môžeš prispôsobiť podľa aktuálnych potrieb priestoru a vecí, bez ktorých si svoj život nevieš predstaviť.

Tak to s kovovými regálmi vyskúšaj a na neporiadok či chaos v priestore alebo svojej hlave určite zabudneš.

Domov
Zdieľať
Diskusia