Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2021, 11:42
Čas čítania 0:41
Daniel Mikolášik

Margarétu z Prievidze zapísali do knihy rekordov. Najdlhšie vlasy má vraj z gumených medvedíkov

ZAUJÍMAVOSTI SLOVÁCI
Uložiť Uložené

Naposledy sa dala podstrihnúť pred šiestimi rokmi.

Margaréta Zuzelková z Prievidze sa pýši unikátnym rekordom. Patrí jej totiž titul Slovenka s najdlhšími vlasmi. Tie merajú až 175 centimetrov. Pred niekoľkými dňami si teda oficiálne prevzala certifikát Knihy slovenských rekordov. Naposledy si ich vraj dala podstrihnúť ešte pred šiestimi rokmi, v roku 2015, informujú Slovenské rekordy.

Odporúčané
Polonahý Vémola, 140-kilový Baba Jaga a Attila Végh s čírom. Toto sú najvzácnejšie fotografie domácich MMA zápasníkov Polonahý Vémola, 140-kilový Baba Jaga a Attila Végh s čírom. Toto sú najvzácnejšie fotografie domácich MMA zápasníkov 13. mája 2021, 14:30

„Nikdy som neplánovala mať také dlhé vlasy. Avšak myšlienku mi vnukla pani, keď som išla dávať strihať psíka. Keď videla, že mám dlhé vlasy, spýtala sa ma, či si nechcem dať zapísať rekord. Tak mi napadlo, že by to nebolo zlé, a nechala som vlasy rásť. Od roku 2015 sa už nestrihám,“ priznala Margaréta.

Domov
Zdieľať
Diskusia