Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2021, 20:04
Čas čítania 0:45
Jakub Paulík

Jake Paul si krádež čapice Floyda Mayweathera dal vytetovať na telo. Conor McGregor boxera vysmial

Jake Paul si krádež čapice Floyda Mayweathera dal vytetovať na telo. Conor McGregor boxera vysmial
Zdroj: Getty Images/Al Bello
OSOBNOSTI JAKE PAUL
Uložiť Uložené

Youtuber má z konfliktu s Floydom dobrú zábavu.

Youtuber Jake Paul sa pochválil svojím novým tetovaním s nápisom „gotcha hat“ a malým obrázkom šiltovky. Chcel si tak na svoju kožu zaznamenať incident s boxerom Floydom Mayweatherom, ktorému ukradol jeho pokrývku hlavy.

Ten sa do neho ihneď pustil a Jake nakoniec odišiel s monoklom a roztrhnutým tričkom. Podľa jeho tvrdenia mu však nevrazil Floyd, ale jeden z jeho ochrankárov. Ako výsmech Floydovi si dodatočne zmenil názov svojho účtu na Twitteri na GOTCHA HAT. Na svojom webe spustil tiež predaj oblečenia s rovnomenným nápisom.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jake Paul (@jakepaul)

Do konfliktu sa dvojica dostala počas tlačovej konferencie, ktorá mala byť promom na zápas Floyda s Loganom Paulom, bratom Jaka, ktorý je plánovaný na začiatok júna. Logan má však za sebou skúsenosť iba s jedným súperom, s raperom KSI-om. Zápasil s ním dvakrát, pričom prvýkrát skončil remízou a pri odvete Paul prehral. Floyd Mayweather oproti nemu zvíťazil v 50 profesionálnych zápasoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia