Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2021, 7:34
Čas čítania 0:47
Adam Novosad

Elliot Page priznal, že mu transrodový zákrok zachránil život. Rozplakal sa, keď opisoval, akú radosť má zo svojho nového ja

Elliot Page priznal, že mu transrodový zákrok zachránil život. Rozplakal sa, keď opisoval, akú radosť má zo svojho nového ja
Zdroj: Wikimedia/Ninha Morandini/volně k užití
NEWS
Uložiť Uložené

Herec Elliot Page sa nechal vyspovedať moderátorkou Oprah Winfrey o svojom prerode na transrodového muža.

Herec Elliot Page prijal pozvanie do špeciálneho formátu talkshow známej moderátorky Oprah Winfrey, aby vyrozprával svoj príbeh transrodového muža. Správu o svojom rozhodnutí pritom oznámil v čase, keď transrodová komunita čelila tvrdým reakciám zo strany verejnosti aj politikov, informuje BBC.

Od oznámenia koncom minulého roka prešlo niekoľko mesiacov, počas ktorých sa Page venoval svojmu prerodu. V talkshow opísal, aké oslobodzujúce bolo pozrieť sa po úspešnom absolvovaní operácie na odstránenie poprsia do zrkadla a cítiť sa vo svojom tele pohodlne azda prvýkrát v živote. 

Domov
Zdieľať
Diskusia