Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2021, 7:33
Čas čítania 0:47
Jakub Paulík

Annu Boleynovú v minisérii stvárni černoška. Na výber herečky sa zniesla kritika

Annu Boleynovú v minisérii stvárni černoška. Na výber herečky sa zniesla kritika
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY ANNE BOLEYN
Uložiť Uložené

Annu Boleynovú v minulosti hrala aj Natalie Portman.

Kvalitných historických seriálov či filmov nie je nikdy dosť. Aj preto by sa diváci z celého sveta mohli tešiť na nový projekt s názvom Anne Boleyn, ktorého hlavnou hrdinkou bude druhá manželka anglického kráľa Henricha VIII. Tudora. V čase ich spoločného panovania sa kráľ vzbúril voči katolíckej cirkvi a postavil sa na čelo anglikánskej odnože.

Odporúčané
Jack a Rose z Titanicu neexistovali. Ktoré príbehy hrdinov sú pravdivé a čo je čistá fikcia? Jack a Rose z Titanicu neexistovali. Ktoré príbehy hrdinov sú pravdivé a čo je čistá fikcia? 15. apríla 2021, 9:30

Príbeh kráľa Henricha VIII. a jeho manželiek sme mohli vidieť aj vo filme Kráľova priazeň z roku 2008. V tejto historickej dráme postavu Anny Boleynovej stvárnila Natalie Portman. Hlavnú úlohu v novej minisérii však podľa IMDb stvárni černošská herečka Jodie Turner-Smith, čo prekáža množstvu divákov.

Domov
Zdieľať
Diskusia