Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2021, 11:34
Čas čítania 1:27
Tímea Krauszová

Youtuber Jeffree Star mal vážnu autonehodu, v nemocnici leží so zlomenou chrbticou

Youtuber Jeffree Star mal vážnu autonehodu, v nemocnici leží so zlomenou chrbticou
Zdroj: Santiago Felipe/Getty Images
NEWS
Uložiť Uložené

Podľa lekárov bude trvať celé mesiace, kým sa zotaví.

Youtuber, vizážista a podnikateľ Jeffree Star je v nemocnici. V piatok v noci mal autonehodu v štáte Wyoming, kam sa presťahoval len prednedávnom. Na Twitteri potvrdil, že on aj jeho priateľ Daniel Lucas, ktorý bol takisto vo vozidle, žijú, no majú vážne zranenia. O nehode medzi prvými informovali Complex a TMZ.

 Zlomená chrbtica

„Dnešné ráno bolo jedným z najstrašidelnejších v našich životoch. Som veľmi vďačný za to, že tu ešte som. Mám neznesiteľné bolesti, pretože som si zlomil časť chrbtice, mám zlomené stavce. Môj lekár hovorí, že to potrvá niekoľko mesiacov, mal by som sa však úplne zotaviť,“ napísal Star na Twitteri. Podľa informácií TMZ došlo k nehode o pol deviatej ráno miestneho času.

Za volantom Rolls Roycea sedel práve Star, ktorý nad vozidlom stratil kontrolu pre mokrý sneh na ceste. Hviezda sveta beauty neskôr na Twitteri potvrdila, že sa auto trikrát prevrátilo. Obaja pasažieri mali zapnuté pásy a podľa prvých hlásení polície nezistili u Stara prítomnosť alkoholu či drog.

Jeffree Star sa nedávno znovu objavil na titulkách magazínov pre zvláštnu konšpiračnú klebetu. Vraj stojí za rozchodom Kanyeho Westa a Kim Kardashian, pretože s americkým raperom spáva. Známy mejkapový umelec zverejnil video, v ktorom uvádza veci na pravú mieru. Povedal, že jediným základom týchto bizarných teórií môže byť to, že obaja bývajú vo Wyomingu. „Aktuálne som slobodný a s nikým nespávam,“ uviedol.

Odporúčané
Kanye West a Kim Kardashian zvažujú rozvod? TikTokom sa šíria teórie, že raper spáva so známym vizážistom Kanye West a Kim Kardashian zvažujú rozvod? TikTokom sa šíria teórie, že raper spáva so známym vizážistom 8. januára 2021, 18:13
Domov
Zdieľať
Diskusia