Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. marca 2021, 12:03
Čas čítania 0:55
Dominik Vetrák

Herečka z Lovecraft Country sa sťažuje, že jej maskéri stmavili pleť, aby mohla hrať seriálovú postavu

Herečka z Lovecraft Country sa sťažuje, že jej maskéri stmavili pleť, aby mohla hrať seriálovú postavu
Zdroj: HBO/Kelli Amirah TIKTOK
FILMY A SERIÁLY LOVECRAFT COUNTRY
Uložiť Uložené

HBO sa už dokonca aj ospravedlnilo.

Kelli Amirahová si privyrába účinkovaním vo filmoch a seriáloch ako členka komparzu. Na TikToku sa teraz podelila o najdivnejšiu vec, ktorú ako komparzistka zažila. Na sociálnu sieť pridala tri krátke videá, v ktorých hovorí o tom, ako ju HBO prijalo do konkurzu pre seriál Lovecraft Country. Dostala vlastné ubytovanie v karavane, slušný plat a sedela vedľa hlavných hereckých hviezd seriálu. 

Odporúčané
WandaVision: Scarlet Witch má nový kostým a silu, Vision sa znovuzrodil a Quicksilver je falošný WandaVision: Scarlet Witch má nový kostým a silu, Vision sa znovuzrodil a Quicksilver je falošný 6. marca 2021, 10:40


Avšak, na túto skúsenosť nespomína najradšej. Maskérom sa zdalo, že postava, ktorú sa chystá hrať, má oveľa tmavšiu pleť (Kelly mala stvárniť mladšiu verziu postavy v seriáli). Aby sa teda Kelli Amirahová viac podobala na postavu, museli jej pleť urobiť tmavšou.

Domov
Zdieľať
Diskusia