Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2021, 13:54
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Premiérom môže byť aj Jožo Pročko, vyhlásil Kollár. Priamo neodpovedal na otázku, či je čas vymeniť premiéra

NEWS BORIS KOLLÁR IGOR MATOVIČ PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

Funkcia premiéra patrí podľa Borisa Kollára výhradne strane OĽaNO, a tak je len na tomto hnutí, či vymenia premiéra.

Boris Kollár sa v diskusnej relácii Sobotné dialógy viackrát sťažoval na koaličných partnerov zo Za ľudí a Sloboda a Solidarita, ktorých podľa jeho slov treba upokojovať. Kritizoval tiež skutočnosť že sa „dve strany“ snažili zmeniť pravidlá Covid automatu.

Zároveň nechcel odpovedať na otázku, či by vládu nemal riadiť niekto iný ako Igor Matovič. Vyhlásil, že táto funkcia patrí hnutiu OĽaNO, ktoré vyhralo voľby. „Ak si tam dajú Matoviča, bude Matovič. Ak Joža Pročka, bude tam on,“ povedal s tým, že si vie predstaviť čokoľvek, na čom sa dohodne koalícia, ak ide o zmeny. 

Odporúčané
Boris Kollár: V nemocniciach nám zomierajú mladí ľudia. Podľa Pellegriniho situáciu nezvláda Matovič Boris Kollár: V nemocniciach nám zomierajú mladí ľudia. Podľa Pellegriniho situáciu nezvláda Matovič 13. februára 2021, 12:35

Peter Pellegrini opäť žiadal ľudí, aby sa zúčastnili referenda za predčasné voľby, aj keď má ísť o apolitickú iniciatívu. Aktivitu podporujú najmä Peter Pellegrini a Robert Fico, ktorého Smer sa na referende podieľa aj finančne – rozosielaním petičných hárkov s poštovou známkou. 

Predseda parlamentu Boris Kollár verí, že na Veľkú noc už bude situácia na Slovensku výrazne lepšia, zároveň však upozorňuje, že dnes máme plné nemocnice ľudí mladších ako 55 rokov. Dôvodom sú podľa neho nové mutácie, ktoré sa šíria rýchlejšie medzi mladšou populáciou a sú nákazlivejšie. Povedal do v diskusnej relácii Sobotné dialógy Rádia Slovensko. 

Domov
Zdieľať
Diskusia